OL i Paris 2024 vises på NRK TV

paris ol

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og Warner Bros. Discoverys øvrige plattformer vil vise samtlige idretter og øvelser, opplyser Bodøposten.

Warner Bros. Discoverys kanaler og digitale plattformer vil fortsatt være eneste tilbyder av alle øvelsene. I tillegg vil alle friidrettsøvelsene bli å se på NRK.

– Dette er svært gledelig for oss i NRK. Som allmennkringkaster er det viktig å kunne samle befolkningen om store norske idrettsøyeblikk, og friidretten er selve indrefileten under De olympiske leker i Paris 2024. Vi mener at denne nyheten kommer det norske publikummet til gode, og ser frem til å formidle historiske idrettsprestasjoner sammen med de dyktige menneskene i Warner Bros. Discovery, sier kringkastingssjef i NRK, Vibeke Fürst Haugen.

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.