iphone

Allente endrer strømmepakkene

Allente gjør endringer i tilbudet til strømmekundene, etter at folk har gitt beskjed om hva de ønsker fra sin underholdningsleverandør i en stor forbrukerundersøkelse. Selskapets svar er mer fleksible abonnementer. – For... Les mer »
paris ol

OL i Paris 2024 vises på NRK TV

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
nfk

Får 100 millioner kroner til felles idrettshall i Vefsn

– Fylkesrådets bidrar med 100 millioner kroner til Vefsn kommune for å få på plass en ny og moderne idrettshall. Den vil dekke behovene både for skolene, idrettslag og den nye videregående... Les mer »
Norges Rytterforbund

EM-bronse til Ann Cathrin Lübbe i paradressur

Den europeiske eliten innen paradressur er samlet til europeisk mesterskap i Tyskland, der Ann Cathrin Lübbe har tatt medalje på første forsøk. – Dette er jeg skikkelig fornøyd med, sier en strålende... Les mer »
Norges Rytterforbund

Martine Berheim Skår tok NM-gull på sprangbanen

Det var Martine Berheim Skår med hesten Dior fra Sandnes og Jæren Rideklubb og Ingrid Sandhei Bjørklund/Staedtebahn’s Cornwell fra Polarsirkelen Hestesportsklubb som lå øverst på resultatlisten i juniorklassen gjennom mesterskapsdagene på Gjelsten... Les mer »
ga

Mente det bare er to kjønn: Influensere kastet ut av mesterskap!

Tiktokerne Sebastian Brevik og Henrik Viken skulle bare delta i Norgesmesterskapet i stein, saks og papir i Oslo torsdag 3. august. Deltakelsen ble imidlertid av det korte slaget. Norsk forbund for stein,... Les mer »
fotball kunstgress

Vil bruke 2,3 millioner på barn og unge i idretten i Nordland

Fylkesrådet vil sette av 2,3 millioner kroner for at alle barn og unge skal få delta i idrett. – Vi ønsker at alle barn og unge skal kunne være med på viktige sosiale arenaer... Les mer »
glimt

LEDER: Nordland trenger Glimt

Nordland er et flott fylke, det er masse flott natur, men kanskje ikke så mange attraksjoner. Og sikkert ikke så mye som opptar nordlendinger annet enn politikk og hverdagslige ting. Bortsett fra... Les mer »
nfk

Livsviktig støtte til frivillige organisasjoner i Nordland

Fylkesrådet i Nordland har fordelt driftstøtte til fire frivillige organisasjoner med avtale. – En sterk og mangfoldig frivillig sektor betyr mye for trivsel, velferd, demokrati og deltakelse i samfunnet. Driftsstøtten bygger opp under... Les mer »
uit

Slik bli Finnmarksløpet 2023

10. mars starter Europas lengste og tøffeste sledehundløp, som hvert år arrangeres med start og målgang i Alta. UiT er med som stolt samarbeidspartner, og er involvert i løpet på flere måter.... Les mer »