Slik fungerer sportsbetting i Norge

Sportsbetting er svært populært i Norge, men hvordan fungerer egentlig sports betting i Norge når Norsk Tipping har monopol på pengespill? Svaret på dette, og en kjapp innføring i de viktigste reglene,... Les mer »

Nå blir sportsbetting enda mer populært for nordmenn

Å tippe på sport har vært populært i lang tid, og er langt fra noe nytt. Likevel kan det virke som nordmenn, særlig den siste tiden, har fått øynene opp for fenomenet.... Les mer »
Gunnar Andreassen

VIDEO: Hva er Barents Games?

Frilansjournalisten Gunnar Andreassen annonserte nylig at de skulle lage en ny episode av podcasten etter at den første episoden fikk så god mottakelse. Og den nye episoden av showet skuffer ikke. Gunnar... Les mer »
nfk

Barents Sportskomitè vant Thorvald Stoltenbergs prisen

– Vi i Barents Sports Committee er utrolig stolt over å bli tildelt Thorvald Stoltenbergs pris. Det er en deilig anerkjennelse av den jobben som gjøres i hele Barents-idretten av utøvere, ledere og... Les mer »
nfk

Vil skape flere norske OL-vinnere med helt ny utdanning

– Selvsagt skal yrkesfagelever få gå toppidrett! Derfor vil fylkesrådet opprette ei landslinje spisset mot toppidrett innenfor nordiske grener, som også er tilrettelagt for yrkesfagelever. Dette skal skje  ved Polarsirkelen videregående skole... Les mer »

Tilskudd til lag og foreninger i Rana

Lag og foreninger som driver kultur-, idretts- og fritidsvirksomhet i Rana kan søke om driftstilskudd. Søknadsfrist er 15. mars​, opplyser Rana kommune. Les mer »

Betting kan bidra til mangfold i idretten

Annonse: Norge har en av de mest fasinerende historiene når det gjelder forholdet mellom betting og idrett. Ikke bare har betting vært tilgjengelig i Norge isden 1948 når Norsk Tipping introduserte den... Les mer »
Norges Rytterforbund

Sprangridning: Fjerdeplass til Geir i World Cup

Geir Gulliksen sikret seg viktige World Cup-poeng etter en sterk fjerdeplass ved World Cup-stevnet i London søndag. Geir Gulliksen med hesten VDL Groep Quatro var en av 11 ryttere som red feilfri... Les mer »
norges idrettsforbund

775 millioner til idrettsorganisasjonen for 2022

Tildeling av spillemidler til idrettsorganisasjonen for året 2022 er på 775 millioner kroner, en økning på 25 millioner fra i fjor. Norges idrettsforbund vil takke for tildelingen fra spillemidlene i 2021. Det... Les mer »
Norges Seilforbund

Helene Næss og Marie Rønningen tok VM-sølv i OL-klasse

Helene Næss og Marie Rønningen fra Tønsberg Seilforening tok i dag VM-sølv i OL-klassen 49er FX i seiling. Det er første norske VM-medalje i en olympisk klasse i seiling på 18 år.... Les mer »