AddSecure forsterker den svenske salgsorganisasjonen

magnus

AddSecure er inne i en ekspanderende fase og styrker nå den svenske salgsorganisasjonen med to nye salgssjefer. Magnus Hammarsten (bildet) blir ny salgssjef for alarmkommunikasjon og Olof Samuelsson tar rollen som salgssjef for IoT.

Samtidig tar Mats Genberg, salgssjef i Sverige, plass i selskapets ledergruppe.

Magnus Hammarsten, tiltredende salgssjef for alarmkommunikasjon, har over 20 års erfaring fra forskjellige IT-selskaper. Tidligere erfaringer inkluderer salgsroller hos blant annet Planview, EMC og VMWare.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha rekruttert Magnus til AddSecure. Hans høye kompetanse innen IT-salg og erfaring med å utvikle både sluttkunder og partnere blir et verdifullt tilskudd, sier Mats Genberg, salgssjef for Sverige i AddSecure.

Olof Samuelsson, som gikk inn i rollen som salgssjef for IoT (Internet of Things) den 1. februar, ble rekruttert internt. Han arbeidet tidligere som IoT-spesialist i selskapet, og har jobber med sikkerhet siden år 2000, blant annet hos Bravida.

– Olof Samuelsson er rett person til å lede og videreutvikle salgsarbeidet innen IoT og har vært med siden vi startet vår IoT-satsning for omtrent 1,5 år siden. Han kjenner selskapet, medarbeiderne og ikke minst våre kunder. Olof kommer med andre ord til å komme seg raskt inn i rollen, sier Mats Genberg.

Mats Genberg gikk inn i AddSecures konsernledelse 1.februar. Hans fremste ansvar blir å videreutvikle AddSecures salgsprosess og leadsgenerering.

– Med sin brede erfaring fra å lede og utvikle i en bransje under stor forandring, blir Mats en viktig spiller når vi nå ruster AddSecure for fremtiden og skaper en mer offensiv organisasjon, sier Stefan Albertsson, CEO hos AddSecure.

AddSecure har i løpet av 2017 gjennomført tre oppkjøp og selskapets visjon er å bli en ledende europeisk aktør innen sikker kritisk kommunikasjon.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.