Martine Berheim Skår tok NM-gull på sprangbanen

Norges Rytterforbund

Det var Martine Berheim Skår med hesten Dior fra Sandnes og Jæren Rideklubb og Ingrid Sandhei Bjørklund/Staedtebahn’s Cornwell fra Polarsirkelen Hestesportsklubb som lå øverst på resultatlisten i juniorklassen gjennom mesterskapsdagene på Gjelsten Arena i Drammen.

De lå likt inn mot siste runde i lørdagens 1,40 m klasse med fire feil hver fra lørdagens første finalerunde. I den avgjørende runden ble det åtte feilpoeng på Martine, mens Ingrid pådro seg 15 feilpoeng. Dermed gikk gullet til Martine.

– Jeg og Ingrid lå tett i toppen hele veien frem til siste runde der mange fikk mye feil. Jeg fikk et riv på første hinder, så målet mitt var å holde hodet kaldt og fullføre resten av runden best mulig. Og det klarte vi godt – og Dion hoppet helt fantastisk! Dette gullet var veldig gøy – helt fantastisk å få sammen med min bestevenn Dion, smiler den ferske mesteren.

Den unge rytteren retter også stor takk til sin trener:

– Jeg er veldig takknemlig for min trener Kenneth Sande som alltid har vært min trener, han er utrolig motiverende. Jeg hadde aldri greid å oppnå mine mål uten ham!

Sølvmedaljen gikk til Mikkel Fredin Nilsen med hesten Ona Van D’heerlijkheid fra Kragerø Rideklubb mens Ingrid Sandhei Bjørklund, som i fjor tok gull, endte på bronseplass i år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.