Ethiopian Airlines kåret til Afrikas beste flyselskap

ethiopian

For tredje året på råd har Skytrax kåret Ethiopian Airlines til Afrikas beste flyselskap. Skytrax er verdens største kåring i flybransjen, og det er passasjerene selv som bestemmer resultatet.

Administrerende direktør Tewolde GebreMariam i Ethiopian Airlines mottok prisen for beste flyselskap i Afrika under et stort arrangement av Skytrax i Paris 18. juni. 

Stemt frem av egne kunder 
I sin takketale rettet toppsjefen oppmerksomheten mot sine kunder.

– Vi er utrolig glade for at vi beholder posisjonen som Afrikas beste flyselskap. Jeg vil først og fremst rette en stor takk til våre kunder over hele verden som velger oss. Samtidig vil jeg takke alle mine kollegaer som hver dag gjør en ekstra innsats for våre kunder, sier GebreMariam.

Jobbe hardt for å bevare førsteplassen
Skytrax er verdens største kåring i flybransjen, hvor vinnerne kåres av reisende. I tillegg til å toppe kåringen som Afrikas beste flyselskap, fikk Ethiopian Airlines også topplassering i kategoriene beste businessklasse og beste økonomiklasse i Afrika. Norgessjef Mussie Fitehamlak i Ethiopian Airlines er også stolt av at selskapet igjen topper kåringen, og sier at utmerkelsen er en stor motivasjon i hans arbeid for å gjøre selskapet mer synlig for nordmenn.

– Vår ambisjon er alltid å gjøre det bedre. Selv om vi har vunnet tre år på rad, må vi jobbe hardt for at flere nordmenn skal oppdage Afrika som feriedestinasjon og oss som flyselskap. I dag flyr vi til flere enn 120 destinasjoner verden over, og utmerkelsen fra Skytrax er veldig motiverende for oss i vårt arbeid med å bli en enda viktigere partner for våre kunder, sier Fitehamlak.

Stolt partner i Star Alliance 
Informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS er imponert over bragden det er å vinne tre år på rad. 

– Vi gleder oss over at vår partner i Star Aliance, Ethiopian Airlines, igjen er kåret til Afrikas beste selskap. Vi er blant mange som anerkjenner at selskapet har etablert seg i toppsjiktet i luftfarten på flere områder, sier Johansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.