Mente det bare er to kjønn: Influensere kastet ut av mesterskap!

ga

Tiktokerne Sebastian Brevik og Henrik Viken skulle bare delta i Norgesmesterskapet i stein, saks og papir i Oslo torsdag 3. august. Deltakelsen ble imidlertid av det korte slaget.

Norsk forbund for stein, saks og papir (NFSSP) inviterer hvert år både nye og gamle deltakere til NM i nettopp stein, saks og papir.

Arrangementet har for vane å gå ryddig for seg, men under 2023-utgaven fikk de to norske tiktokerne, Sebastian Brevik og Henrik Viken, marsjordre før de i det hele tatt startet konkurransen.

– Plutselig kommer en person og spør om å få ta en prat med presidenten. Når han kommer tilbake får vi beskjed om at vi er ikke velkomne i turneringen og blir rett og slett kastet ut. Etter litt fram og tilbake får vi vite at det er på grunn av mine tidligere uttalelser hvor jeg snakker om at det finnes bare 2 kjønn. Dette ville de imidlertid ikke si direkte til oss, sier Sebastian Brevik.

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.