Sommer-nyheter fra Rusta med fokus på mat og hygge

rusta

Lidenskapen for livet utendørs gjenspeiles i Rustas sommernyheter for 2019. I sortimentet i Bodø får vi se fleksible spisegrupper og fine loungemøbler, så vel som multifunksjonelle griller og utvidbare utekjøkken.

I løpet av den solrike sommeren i fjor eksploderte interessen for å innrede uteplassen. Nå vil vi spise, sole oss og henge utendørs, gjerne med familie og venner, noe som stiller krav til større møbelgrupper.

Nyheten Barcelona, et spisebord med lett utsvingte bein, finnes både i hvitt og svart og er det naturlige valget for det store selskapet. Bordet kan forlenges takket være sin praktiske tilleggsplate. For den som foretrekker en mer klassisk stil finnes bordet Florens med kryssbein, nå i en utdragbar versjon med plass til åtte personer. Ekstra lekkert blir det i kombinasjon med den nye stolen Kivik i flettet kunstrotting, eller stolen Neapel med høy rygg.

– Vi velger ut møbler til uteplassen med samme omsorg som vi gjør når vi innreder våre hjem. Trenden med naturmaterialer, gjerne i kombinasjon med matt sort, er sterk, sier Madelene Bishti, produktsjef i Rusta.

Rusta fortsetter å satse på kunstmaterialer av høy kvalitet som både er lett å vedlikeholde og takler det nordiske klimaet. Fleksibilitet i form av sammenleggbare stoler, uttrekkbare bord og utvidbare loungegrupper, som storselgeren Catania, gjør det enkelt å skreddersy uteplassen.

Grønt fortsetter å dominere i aksentfargene for utendørstekstiler. Store blader og eksotiske mønstre gjør seg gjeldende på sommerens nye tekstiler Rio og Jane. Sortimentet av stolputer utvides med flere farger, som nyheten Hampton i svart og naturhvit. Nytt av året er de dekorative putene for utendørs bruk, som gjør det ekstra lett å skape en innbydende uteplass.

Nå flytter vi matlagingen utendørs
I sommer satser Rusta på et fleksibelt utekjøkken i modulform, med gassgrillen Excellence som base. Med den kan du bygge din egen kjøkkenløsning med vask, oppbevaringsskap og ekstra arbeidsplass.

I sommerens sortiment finner du også flere spesialgriller. Nyheten Brooklyn er en multifunksjonell kullgrill som også kan brukes som pizzaovn og røykeri, i tillegg kan den forvandles til et lite bord eller en ildkurv. Gassgrillen Evolution med fire brennere og en ekstra sidebrenner, er riktig valg for den som vil ha kontroll på matlagingen. I år finnes grillen i en rustfri og rød modell.

Det nye grillkonseptet Gastronomy system gjør det mulig å bytte ut en del av grillflaten med en wok- eller stekepanne, takket være en spesialdesignet grillrist. Perfekt når du vil variere matlagingen!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.