Toppledere skal møtes i St. Petersburg i 2020

roscongress

Ved St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) 2019 deltok over 19.000 deltakere fra 145 land. Som en del av forumet ble det signert 745 avtaler verdt til sammen 3.271 billioner rubler (tallet refererer kun til avtaler som ikke er en kommersiell hemmelighet).

Mer enn 230 arrangementer fant sted, inkludert over 170 økter under hovedprogrammet, i form av paneldiskusjoner og rundbord, tematiske forretningsfrokost, TV-debatter og dialoger om landets virksomhet.

Nå er det klart at neste St. Petersburg International Economic Forum 2020 skal arrangeres 3. – 6. juni 2020.

– For fjerde år på rad registrerer vi en enestående økning i deltakelse for SPIEF. I løpet av denne perioden har antall representanter økt med 60%, noe som åpenbart vitner om SPIEFs status og dets betydning som en ledende internasjonal plattform for å diskutere globale problemer på verdens økonomiske, politiske og sosiale agenda og spørsmål om bærekraftig utvikling, sier Anton Kobyakov som er den russiske presidentens rådgiver og leder for SPIEF.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.