tryg forsikring

Lat som du er hjemme mens du er på ferie

Mens hundretusenvis av ferieglade nordmenn har forlatt boligen og reist på ferie, er andre hjemme. Vil du være en god nabo i sommerferien kan du se til naboens bolig, så unngår de... Les mer »
kalkulator

Slik klager du på en håndverker

Mange bruker sommermånedene på oppussing av bolig eller hytte, og grunnet regelverk og forsikringer så er man nødt til å bruke ulike håndverkere som elektrikere og rørleggere når det er snakk om... Les mer »
designa

Slik får du orden i skuffer og skap på kjøkkenet

På tide å rydde i skuffer og skap på kjøkkenet, men du mangler motivasjon? Fortvil ikke, vi har samlet sammen noen enkle ekspertråd slik at du klarer å komme deg i gang.... Les mer »
apple

– En solid utvikling blant de yngre

Det er en signifikant økning i unge som vil selv selge egen bolig, ifølge den ferske eiendomsundersøkelsen til søkegiganten finn.no. – Tallene viser en solid utvikling – som vil selge egen bolig–... Les mer »
politi

Ti tips for å sikre boligen før ferien

Før du reiser på sommerferie er det viktig å ta noen forholdsregler for å sikre boligen mot brann, innbrudd og vannskader. Sjekk sikkerhetsekspertens ti ferietips. Sommerferien nærmer seg, og mange har planlagt... Les mer »
bolig blokk leilighet

Nedturen i boligmarkedet kan være forbi

NBBLs boligmarkedsbarometer stiger fra 5,9 i april til 11,5 i mai. Det kan indikere at nedturen i boligmarkedet allerede er forbi. – Nullrente og økt optimisme i arbeidsmarkedet sender forventningene til boligmarkedet... Les mer »
handeland

Raske tips til enkel og effektiv rengjøring i sommer

Synes du det blir mye oppvask om sommeren? Med sommer, sol og varmt i været frister det lite å stå inne å vaske opp etter en god middag. Med en Quooker på... Les mer »
agria

Hvordan tilvenne hunden å være alene igjen

Mange hunder har de siste månedene hatt mye selskap av matmor eller matfar som har sittet på hjemmekontor. Nå som samfunnet og arbeidsplasser gradvis åpner opp, og hundeeierne skal tilbake på sine... Les mer »
apple

– Selg boligen selv

Våren er høytid for salg av boliger, og en økende alternativ måte er å selge boligen selv, gjennom den digitale tjenesten Propr.no. – Vi opplever at flere nordmenn synes selve jobben med... Les mer »
skatt

Coronakrisen: Interessen for avdragsfrihet eksploderer

Trendtall fra Google viser at nordmenn søker etter informasjon om avdragsfrihet som aldri før. 13. mars, dagen etter at regjeringen satte i verk krisetiltakene i landet, eksploderte Google-søkene om avdragsfrihet. Det toppet... Les mer »