ifi

Kan jeg kople oppvaskmaskinen selv?

Flere foretrekker å gjøre så mye som mulig av installasjoner og tilkoblinger i sitt eget hjem, blant annet for å spare utgifter. Men hvor lurt er egentlig dette, og vil det spare... Les mer »
nordea

Nordea endrer rentene på boliglån og innskudd

Nordea øker nå rentene på både boliglån og innskudd. Bakgrunnen for rentehevningen er utviklingen i pengemarkedsrentene og Norges Banks økning av styringsrenten på rentemøtet 23. september i år. Rentesatsene på boliglån økes... Les mer »
bolig blokk leilighet

Mange unge betaler for å slippe depositum

Flere og flere unge leietakere kjøper en depositumsgaranti for å slippe å betale inn et stort depositum. Bare i august har økningen vært på 300 prosent sammenlignet med samme måned for to... Les mer »
boligmarked

5.000 har solgt egen bolig selv

I august passerte den digitale eiendomstjenesten Propr.no 5.000 inngåtte oppdrag med boligeiere som vil selge, egen bolig, selv. – Dette viser at flere ønsker å gjøre denne enkle salgsprosessen selv, og det... Les mer »
tryg

Løser skadesaker på direkten: – En revolusjon

Årlig kjører Tryg Forsikrings takstfolk for bygning og eiendeler over 250.000 kilometer på takst- og befaringsoppdrag. Nå innfører selskapet skadebefaring via live video, noe som vil redusere bilkjøringen dramatisk samtidig som kundene... Les mer »
huseierne

Nye regler om tilstandsrapport gir tryggere bolighandel for boligkjøpere og boligselgere

En ny forskrift bestemmer hva som skal være med i en tilstandsrapport som brukes ved salg av bolig. – Klare regler om hva som skal undersøkes når man skal dokumentere en bolig... Les mer »
mast elektrisitet

– Ny nettleiestruktur en hån mot strømkundene

Regjeringen vedtok fredag ny nettleieforskrift. Forbrukerorganisasjonen Huseierne er sjokkert over at man velger å gjøre drastiske endringer i nettleien, vel vitende om at vi i dag ikke har en kunnskapsbasert tariffmodell som... Les mer »
boligmarked

1.400 solgte boligen selv i fjor

Propr.no hadde i fjor en oppdragsvekst på 38 prosent som solgte egen bolig selv – Propr omsatte boliger for 3,6 milliarder kroner. – Dette er et tydelig tegn at vi fortsetter å... Les mer »
lofoten

Hett utleiemarked for ferieboliger – Dette må du huske på som utleier

Det er tydelig at mange nordmenn planlegger Norgesferie også denne sommeren. Forsikringsselskapet Gjensidige får mange henvendelser med spørsmål om forsikring og utleie. – Et typisk spørsmål er om hva som skjer dersom... Les mer »
google

Google lanserer andre generasjon av Nest Hub i Norge

I dag er det klart at den andre generasjonen av Google Nest Hub lanseres i Norge den 4. mai. Nye Nest Hub, som kommer med en søvnsensor, er basert på samme lydteknologi... Les mer »