eiendom

Sommerferie i boligmarkedet

Boligprisene sank med 1,6 prosent i juli 2022. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,2 prosent. Boligprisene sank med 1,6 prosent i juli 2022. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,2 prosent.... Les mer »
bygg snekker måling

Boligkjøper i Harstad fikk over 90% av kjøpesummen tilbake

En boligkjøper i Harstad oppdaget flere alvorlige mangler ved en leilighet, og etter omfattende forhandlinger fikk kjøperen over 90% av kjøpesummen tilbake. – Vår klient kjøpte en leilighet i Harstad der det ble... Les mer »
male maler

Unngå å skylle maleverktøyet i vasken!

Å male er en enkel og morsom måte å skape endringer på. Men hva gjør vi med malepensler og ruller når jobben er gjort? Skyller vi verktøyet i vasken? − Nei! Det... Les mer »
handeland

Årets trendfarger gjør inntog på kjøkkenet

Dramatisk grønt eller dus beige? Nå lar danske Designa deg skape et helt spesielt kjøkken med enda flere stilsikre og lekre farger. Designa sin nye fargekolleksjon for 2022 er her, med tre... Les mer »
nbbl

Tid for dugnad: – Ulovlig å straffe hjemmesitterne

Våren er dugnadstid i sameier og borettslag, men ikke alle er like flinke til å møte opp. For noen boligselskaper kan det være fristende å bøtelegge de som uteblir, men er dette... Les mer »
brann

Advarer: Ikke bare i jula det er høy brannfare

Komfyrbrann og tørrkoking er blant de vanligste enkeltårsakene til brann i hjemmet. – En kort hvil på sofaen mens middagen koker kan få katastrofale følger, advarer skadeforebygger. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap... Les mer »
virke

Sterk vekst i byggevaremarkedet i 2021

Totalt omsatte norsk byggevarehandel for 58,7 milliarder i 2021, viser nye tall fra Virke. Det var en økning på 11,3 prosent fra året før. – Den sterke oppgangen i byggevaresalget ble i... Les mer »
tjen penger online

Mangel på nye boliger presser opp prisene i Oslo

Markedet for nyboliger i Oslo har sunket jevnt de siste fire årene. Det presser opp prisene i det allerede hete Oslo-markedet, mener meglertopper ifølge E24. I januar viste statistikken meglerhuset Røisland &... Les mer »
brann hus

Færre branndøde i 2021

Dødsbrannstatistikken for 2021 viser at 41 personer omkom i branner her i landet i 2021. Til sammenligning omkom 45 personer i branner året før, ifølge tall fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap,... Les mer »
bolig blokk leilighet

Borettslagsprisene steg syv prosent

NBBLs prisstatistikk viser at prisen på borettslagsboliger steg 0,7 prosent i 4. kvartal 2021. I løpet av 2021 økte borettslagsprisene hele syv prosent. – Fjoråret startet med en kraftig prisvekst som avtok... Les mer »