huseierne

Nye regler om tilstandsrapport gir tryggere bolighandel for boligkjøpere og boligselgere

En ny forskrift bestemmer hva som skal være med i en tilstandsrapport som brukes ved salg av bolig. – Klare regler om hva som skal undersøkes når man skal dokumentere en bolig... Les mer »
mast elektrisitet

– Ny nettleiestruktur en hån mot strømkundene

Regjeringen vedtok fredag ny nettleieforskrift. Forbrukerorganisasjonen Huseierne er sjokkert over at man velger å gjøre drastiske endringer i nettleien, vel vitende om at vi i dag ikke har en kunnskapsbasert tariffmodell som... Les mer »
boligmarked

1.400 solgte boligen selv i fjor

Propr.no hadde i fjor en oppdragsvekst på 38 prosent som solgte egen bolig selv – Propr omsatte boliger for 3,6 milliarder kroner. – Dette er et tydelig tegn at vi fortsetter å... Les mer »
lofoten

Hett utleiemarked for ferieboliger – Dette må du huske på som utleier

Det er tydelig at mange nordmenn planlegger Norgesferie også denne sommeren. Forsikringsselskapet Gjensidige får mange henvendelser med spørsmål om forsikring og utleie. – Et typisk spørsmål er om hva som skjer dersom... Les mer »
google

Google lanserer andre generasjon av Nest Hub i Norge

I dag er det klart at den andre generasjonen av Google Nest Hub lanseres i Norge den 4. mai. Nye Nest Hub, som kommer med en søvnsensor, er basert på samme lydteknologi... Les mer »
eiendom

4.000 har solgt egen bolig selv

I mars passerte den digitale eiendomstjenesten Propr.no 4.361 inngåtte oppdrag med boligeiere som vil selge, egen bolig, selv. – Dette er en viktig milepæl for oss i Propr.no som nå også har... Les mer »
nbbl

Overopphetet boligmarked

Boligmarkedet er hett som aldri før og rekordmange nordmenn tror på høyere boligpriser det neste året. – Situasjonen er kritisk. Men på kort sikt kan økt rente kjøle ned markedet og på... Les mer »
codan

Halve Norge pusset opp hjemme – Men noe bør du ikke gjøre selv

En ny undersøkelse viser at hele 49 prosent har oppgradert boligen de eier det siste året. – Noen ting bør du leie inn håndverkere til å gjøre, hvis ikke kan det bli... Les mer »
kulturminnefondet

Nordlandshus i Gildeskål får økonomisk støtte fra Kulturminnefondet

Nordlandshus fra sent 1800-tall på Korsholmen får støtte fra Kulturminnefondet for andre gang. Nå vil eierne åpne opp for utleie.   Nordlandshuset ligger på Korsholmen i Gildeskål kommune, godt synlig fra hurtigbåtleia. Sammen med huset står et... Les mer »
ipad

Ny undersøkelse: Bærekraft motiverer flere til å flytte sammen

Datingappen happn har i samarbeid med IKEA kartlagt hvilke holdninger norske single har til relasjoner og til å bo sammen. Resultatet viser at én av to ser på bærekraft som en viktig... Les mer »