Pizzasuksess i Nordland

pressenytt

Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Nordland solgt nesten 8500 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.

– Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for å lykkes med «Peppes On The Go!». Det gleder meg at vi leverer såpass sterke resultater på denne satsingen, sier Thomas Bjørseth Nilsen, matansvarlig i Circle K Norge.

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget.

Circle K Fauske er en av stasjonene som har solgt flest hele pizzaer i Nordland – om lag 1000 «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjonspizzaer. Daglig leder Tove-Kristin Eliassen forteller at satsingen er blitt svært populært blant innbyggerne i Fauske.

– Triple Meat og Pepperoni har vært de mest populære variantene til nå, men jeg er glad det kommer nye pizzaer på menyen nå, slik at de som ønsker litt variasjon får det, sier Eliassen.

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

– Vi skal både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise. Derfor investerer vi mye og bredt i utvikling av mattilbudet vårt. Med «Peppes On The Go!» er vi blitt en enda mer attraktiv matdestinasjon. Og med «Click & Collect»-løsningen vår kan kundene bestille og betale på forhånd, slik at de slipper å vente inne på stasjonen, sier han.

Tove-Kristin Eliassen forteller at mange bruker klikk og hent-løsningen i Fauske.

– Folk sitter hjemme i ro og mak og velger hva de vil ha og når de vil hente, og så slipper de å stå og vente på stasjonen. Dessuten er det lett å fjerne og legge til ingredienser, sier hun.

Fem på Peppes-toppen i Nordland:

1. Circle K Mosjøen

2. Circle K Fauske

3. Circle K Røkland

4. Circle K Stokmarknes

5. Circle K Evenes

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.