medisiner

Stengte flyplasser i Nordland stanser livsviktig medisin

Onsdag stenger ni kortbaneflyplasser i Norge. Det skaper utfordringer, blant annet for frakt av medisiner til Vardø, Berlevåg, Sørkjosen, Stokmarknes, Svolvær, Mo i Rana, Mosjøen, Førde og Sandane. Det Nord-Norske transportselskapet Meyership... Les mer »
circle k

Bilister i Nordland har gitt 683 000 kroner til Rosa sløyfe

De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Nordland samlet inn om lag 683 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019 ble Circle K Fagernes-Narvik. Stasjoner som bader i rosa... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Stokmarknes – En til sykehus

Nødetatene rykket søndag i 16-tiden ut til trafikkulykke på Fv 82 ved avkjøringen til Skagen i Stokmarknes. To biler er involvert. En person er fraktet til sykehus med ambulanse. Det er ikke... Les mer »
elg

Mann i 70-årene kjørte på elg i Storkmarknes – Tatt for fyllekjøring

Politiet rapporterer at en mannlig bilfører i 70-årene kjørte på en elg i Innbjørg i Storkmarkes lørdag formiddag. Ved videre undersøkelse viste det set at den mannlige bilføreren i 70-årene var beruset,... Les mer »
politibil

Mann i 20-årene knivstukket i Stokmarknes

En mann i 20-årene ble knivstukket natt til søndag i Stokmarknes, opplyser Nordland politidistrikt. Skadeomfanget er uavklart, men knivskadene skal være i mageregionen. Den mistenkte er en mann i 50-årene, og politiet... Les mer »
helikopter

Sykehuset på Stokmarknes får helikopterplass

Nordlandssykehuset vil i løpet av neste uke sette i gang arbeidene med etablering av ny landingsplass for helikopter i Vesterålen, like vest for sykehuset på Stokmarknes, opplyser Vesterålnytt. I løpet av høsten... Les mer »
klm air france

Air France og KLM satser ytterligere i Norden: Ny rute fra Bodø

Air France og KLM fortsetter å styrke sitt nærvær i de nordiske landene, og tilbyr totalt 566 ukentlige avganger til Amsterdam og Paris – med to helt nye forbindelser. Fra 26. mai... Les mer »
nortsea container

Traff blink med rutetilbud mellom Stokmarknes og Rotterdam: Nå dobles frekvensen

8. april i fjor startet NorthSea Container Line opp rutetilbudet mellom Rotterdam og Stokmarknes basert på omlegging av deler av innlogistikken til Skretting. Litt over et år senere har det vist seg... Les mer »
klm air france

Air France og KLM satser på flere avganger i Norden

Air France og KLM fortsetter å styrke sitt nærvær i de nordiske landene, og tilbyr totalt 566 ukentlige avganger til Amsterdam og Paris – med to helt nye forbindelser. Fra 26. mai... Les mer »
penger

To heldige vinnere fra Nordland vant 7 millioner på Lotto

To heldige Lotto-spillere fikk sju rette på lørdag, premien var utrolige 7.250.130 kroner. En av de heldige vinnerne var en dame fra Stokmarknes. Ifølge Bladet Vesterålen mistet damen både munn og mæle... Les mer »