pressenytt

Flere nordlendinger henter pakke på stasjon

I løpet av sju måneder har nordlendinger hentet nesten 5000 pakker på Circle K-stasjonene i fylket. Aller mest populært er tilbudet i Stokmarknes., opplyser Bodøposten. – Til tider har vi opptil 100... Les mer »
brann

Husbrann i Stokmarknes: En person skadet

Politiet fikk melding om en brann i en privat bolig med 4 boenheter i Stokmarkes i 6-tiden lørdag morgen. Nødetatene rykket ut til stedet. Alle beboere hadde kommet seg ut og er... Les mer »
pressenytt

Pizzasuksess i Nordland

Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Nordland solgt nesten 8500 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen. – Vi elsker pizza, og derfor har vi jobbet hardt for... Les mer »
medisiner

Stengte flyplasser i Nordland stanser livsviktig medisin

Onsdag stenger ni kortbaneflyplasser i Norge. Det skaper utfordringer, blant annet for frakt av medisiner til Vardø, Berlevåg, Sørkjosen, Stokmarknes, Svolvær, Mo i Rana, Mosjøen, Førde og Sandane. Det Nord-Norske transportselskapet Meyership... Les mer »
circle k

Bilister i Nordland har gitt 683 000 kroner til Rosa sløyfe

De tre siste årene har Circle K-stasjonene i Nordland samlet inn om lag 683 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019 ble Circle K Fagernes-Narvik. Stasjoner som bader i rosa... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Stokmarknes – En til sykehus

Nødetatene rykket søndag i 16-tiden ut til trafikkulykke på Fv 82 ved avkjøringen til Skagen i Stokmarknes. To biler er involvert. En person er fraktet til sykehus med ambulanse. Det er ikke... Les mer »
elg

Mann i 70-årene kjørte på elg i Storkmarknes – Tatt for fyllekjøring

Politiet rapporterer at en mannlig bilfører i 70-årene kjørte på en elg i Innbjørg i Storkmarkes lørdag formiddag. Ved videre undersøkelse viste det set at den mannlige bilføreren i 70-årene var beruset,... Les mer »
politibil

Mann i 20-årene knivstukket i Stokmarknes

En mann i 20-årene ble knivstukket natt til søndag i Stokmarknes, opplyser Nordland politidistrikt. Skadeomfanget er uavklart, men knivskadene skal være i mageregionen. Den mistenkte er en mann i 50-årene, og politiet... Les mer »
helikopter

Sykehuset på Stokmarknes får helikopterplass

Nordlandssykehuset vil i løpet av neste uke sette i gang arbeidene med etablering av ny landingsplass for helikopter i Vesterålen, like vest for sykehuset på Stokmarknes, opplyser Vesterålnytt. I løpet av høsten... Les mer »
klm air france

Air France og KLM satser ytterligere i Norden: Ny rute fra Bodø

Air France og KLM fortsetter å styrke sitt nærvær i de nordiske landene, og tilbyr totalt 566 ukentlige avganger til Amsterdam og Paris – med to helt nye forbindelser. Fra 26. mai... Les mer »