VIDEO: Datarock – Laugh in the Face of Darkness

datarock

Den 9. mars slipper Datarock sitt første studioalbum siden 2009. De rødkledte synth-stjernene har byttet til sorte drakter, sluppet flere singler og en bemerkelsesverdig musikkvideo til låten de nylig spilte på NRK Lindmo, Laugh in the Face of Darkness.

Albumet Face The Brutality er full av tradisjon og teknikk: den slentrende poppen i Ruffle Shuffle, og den tilbakelente grooven i Sense of Reason. Refrenget i Laugh In The Face Of Darkness setter seg fast i timesvis, det gjør også den skakke funken i Everything.

Den smidige Feathers & Wax, som er basert på Platon sine lignelser og Ikaros-myten, beviser at Saroea tok utdannelsen sin på alvor. Så er det Beautiful Monster, en kjærlighetssang som er full av knitrende gitarakkorder, Manchester-rock og Bowie-esque koring.

Om du imidlertid tror de har mistet kontakten med sin ungdommelige side burde du lytte til indierock låta Outta Here eller Darkness At The Edge Of The Pit.

Her er videoen Datarock – Laugh in the Face of Darkness:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.