Ny drift i lokalene til tidligere Restaurant Brenden og Kafe Kafka

restaurant

Det er nå fastslått at det blir ny drift i lokalene hvor Restaurant Brenden og Kafe Kafka holdt til i Sandgata 5 B. Lokalene har stått tomme siden konkursen til Brenden AS i september 2018, i påvente av ny leietaker.

Det var flere som meldte sin interesse for de erværdige restaurantlokalene og etter lengre tids forhandlinger er det nå inngått leieavtale. Den nye leietakeren som foreløpig ønsker å være anonym, bekrefter at det vil bli en restaurant i lokalene.

Det vil etableres et spisekonsept som er nytt i Bodø. Planlagt åpning av den nye restauranten er 1. april. Den nye leietakeren vil komme med mer informasjon så snart detaljene i konseptet er på plass.

– Sandgata Eiendom AS er fornøyd med at det blir ny drift i lokalene. Det er spesielt gledelig at restaurantdriften blir videreført, da lokalene er “skreddersydd” til denne type drift og det har vært restaurantdrift her siden 1998, sier Ove Mats Pettersen i Sandgata Eiendom AS.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.