ost

Salget av norske meieriprodukter øker

Ferske tall fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) viser en positiv utvikling i salget av meieriprodukter 3. kvartal 2023, sammenlignet med tilsvarende kvartal året før. Størst økning har yoghurt og ost. Totalt økte... Les mer »
q

Q utfordrer Tine igjen: Ja til klimamelk overalt!

14.000 Qer utfordrer nå 206.000 TINE kuer til klimakamp. Slik får vi tempo på grønn innovasjon, hevder Q-meieriet. -Da vi i Q lanserte vår Klimamelk i april var Tine skeptiske. Men for... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Straffes for å ta bilde av et epletre

Nylig besøkte vi Sagene Bryggeri og ble oppmerksom på hvilke absurde begrensninger de står overfor. Av: Bård Hoksrud og Silje Hjemdal, Stortingsrepresentanter (Fremskrittspartiet). Vi har tidligere besøkt 7 Fjell bryggeri i Bergen, og Siderfestivalen... Les mer »
coca cola

Årets Pantedugnad er i gang

Pantedugnaden – en nasjonal pantekonkurranse for norske fotballklubber – er nå i gang. Målet er å øke returgraden av flasker i nærmiljøet rundt klubbene, til glede for både miljø og klubbkasser. Coca-Cola... Les mer »
slaeger

Restaurantkjeden Pincho Nation til Mo i Rana?

Den svenske franchisekjeden åpner snart nye restauranter i Fredrikstad og Stavanger. Med en sterk vekstambisjon, er de nå på utkikk etter både franchisetakere og egnede lokaler i flere andre byer. Pincho Nation,... Les mer »
fazer

Nå kommer nye Froosh+ i Rana-butikkene

Det er gode nyheter i smoothiehyllene i Rana når Froosh lanserer Froosh+ fruktsmoothies med ekstra vitaminer og mineraler. Våren er rett rundt hjørnet og da benytter Froosh anledningen til å lansere fruktige... Les mer »
tine

115 melkebønder fikk pris for særdeles god melkekvalitet

Melkebønder belønnes for å ha levert melk av ypperste kvalitet over lang tid. Onsdag var prismottakerne fra hele landet samlet i Lillestrøm for å motta sin velfortjente heder. Blant gratulantene var landbruks-... Les mer »

De 10 verdens beste kaffebønner – anmeldelser og toppvalg 2022

Annonse: For en ekte kaffe fanatiker er bare det å se ordene «kaffebønner» nok til at du får lyst til å drikke en kopp, uavhengig av tid på dagen. Vi elsker også... Les mer »
handeland

De’Longhis nye La Specialista Arte perfekt for hjemmebaristaer

Italienske De’Longhi lanserer ytterlig en kaffemaskin fra La Specialista-familien, og gjør dermed samlingen av avanserte kaffemaskiner komplett. Den kompakte modellen er et stilig interiørelement og passer utmerket for hjemmebaristaer med mindre benkplass. ... Les mer »
søppel

Ny undersøkelse: Unge flinkere på sortering

Flere nordmenn i 20-årene kildesorterer metallemballasjen sin enn før. Fortsatt er de over 30 år flinkest, men de yngre tar innpå. Det viser tall fra en fersk forbrukermåling Grønt Punkt Norge har... Les mer »