slaeger

Restaurantkjeden Pincho Nation til Mo i Rana?

Den svenske franchisekjeden åpner snart nye restauranter i Fredrikstad og Stavanger. Med en sterk vekstambisjon, er de nå på utkikk etter både franchisetakere og egnede lokaler i flere andre byer. Pincho Nation,... Les mer »
fazer

Nå kommer nye Froosh+ i Rana-butikkene

Det er gode nyheter i smoothiehyllene i Rana når Froosh lanserer Froosh+ fruktsmoothies med ekstra vitaminer og mineraler. Våren er rett rundt hjørnet og da benytter Froosh anledningen til å lansere fruktige... Les mer »
tine

115 melkebønder fikk pris for særdeles god melkekvalitet

Melkebønder belønnes for å ha levert melk av ypperste kvalitet over lang tid. Onsdag var prismottakerne fra hele landet samlet i Lillestrøm for å motta sin velfortjente heder. Blant gratulantene var landbruks-... Les mer »

De 10 verdens beste kaffebønner – anmeldelser og toppvalg 2022

Annonse: For en ekte kaffe fanatiker er bare det å se ordene «kaffebønner» nok til at du får lyst til å drikke en kopp, uavhengig av tid på dagen. Vi elsker også... Les mer »
handeland

De’Longhis nye La Specialista Arte perfekt for hjemmebaristaer

Italienske De’Longhi lanserer ytterlig en kaffemaskin fra La Specialista-familien, og gjør dermed samlingen av avanserte kaffemaskiner komplett. Den kompakte modellen er et stilig interiørelement og passer utmerket for hjemmebaristaer med mindre benkplass. ... Les mer »
søppel

Ny undersøkelse: Unge flinkere på sortering

Flere nordmenn i 20-årene kildesorterer metallemballasjen sin enn før. Fortsatt er de over 30 år flinkest, men de yngre tar innpå. Det viser tall fra en fersk forbrukermåling Grønt Punkt Norge har... Les mer »
handeland

DeLonghi lanserer ny kaffemaskin: La Specialista Prestigio

DeLonghi er kjent for å tilby innovative og overlegne kvalitetsprodukter innen kaffemaskiner til hjemmet. De’Longhis La Specialista Prestigio er siste tilskudd med sitt stilige design og innovative løsninger. I den nye La... Les mer »
coca-cola

Europas største kaffekjede Costa Coffee til Norge

Konkurransen i det norske kaffemarkedet hardner til. Nå kommer kaffen til Europas største kaffekjede – Costa Coffee – hit til landet. Det er Coca-Cola som introduserer Costa Coffee for det norske publikummet.... Les mer »
Av-og-til

Ber besteforeldre velge vafler foran vin og øl

Nesten to av ti har sett berusede besteforeldre med egne eller andres barnebarn. ​– For mange eldre er slepphendte med alkoholen foran barn, sier Randi Hagen Eriksrud, generalsekretær i alkovettorganisasjonen Av-og-til. Resultatene... Les mer »
SodaStream

Earth Day 2021: SodaStream offentliggjør ambisiøse miljømål

Gjennom kampanjen «Don’t just share, care» oppmuntrer SodaStream og Randi Zuckerberg til at vi mennesker ikke bare skal dele vår uro for planeten på sosiale media, men forvandle uroen til virkelige handlinger.... Les mer »