Telia og Discovery enige om ny avtale

iphone

Partene er enige om en ny distribusjonsavtale som igjen sikrer norske GET-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og 12 andre Discovery-kanaler.

Etter hvert vil også GET kunne tilby Discoverys strømmetjeneste Dplay til sine kunder. Discoverys kanaler vil være tilbake i GETs TV-pakker i løpet av dagen.

– Vi er glade for at vi kan gi våre kunder markedets bredeste tilbud av Discovery-innhold, i tillegg til noen spennende lanseringer i tiden fremover. Vi har funnet en god løsning som gagner våre kunder, og en fremtidsrettet forretningsmodell som vi mener vil være bærekraftig i lang tid fremover, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge. 

Den nye avtalen gir GET-kundene Norges bredeste portefølje av Discovery-innhold, og sikrer kundene landets beste og mest fleksible tilgang til både lokalt og internasjonalt innhold for seerne. GET har de siste årene lansert en lang rekke strømmetjenester i sin fleksible valgmeny. Blant nyhetene i den nye avtalen er et fremtidsrettet samarbeid rundt Dplay, som nå også vil integreres i GETs TV-plattform. 

Begge partene er svært fornøyde med å komme i mål med en ny avtale:

– Vi er veldig glade for at vi nå har funnet en løsning på denne situasjonen, slik at seerne igjen får tilgang til våre kanaler. Vi er enige om en langsiktig og fremtidsrettet avtale med Telia og GET, som sikrer kundene tilgang til alle våre kanaler, og som etter hvert også vil gi GET muligheten til å tilby vår strømmetjeneste Dplay i sine TV-pakker, og dermed hele vårt store innholdsarkiv. Dette er en god avtale for alle parter, og vi er glade for at vi nå kan fokusere fullt og helt på å lage god norsk underholdning og samle norske TV-seere rundt viktige idrettsbegivenheter som Eliteserien og OL. Vi beklager samtidig overfor seerne som ble møtt med svarte skjermer gjennom uken, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery.

Den nye avtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til TV Norge, MAX, FEM, VOX, Eurosport-kanalene og alle de andre kanalene fra Discovery. Dermed får GETs kunder blant annet muligheten til å se sesongavslutningen av 71 grader nord, alle kampene fra Eliteserien og sommerens OL i Tokyo. 

– Det har vært noen tøffe forhandlinger, men vi ser nå fremover mot et langsiktig samarbeid med Discovery. Samarbeidet vil gi seerne enda mer høykvalitetsinnhold, større valgmuligheter og ikke minst friheten til å nyte underholdningen på den måten de selv ønsker. De kan fortsette å se markedets bredeste samling av norsk og internasjonalt kvalitetsinnhold på Norges mest moderne TV-plattform når de vil, hvor de vil og på hvilken skjerm de vil. Vi er spesielt glad for at vi har sikret at våre kunder får full tilgang til Dplay og kan se alle kampene i Eliteserien som en del av sitt TV-abonnement, avslutter Vellan. 

Kanalene Gets kunder igjen får tilgang til er TVNorge, MAX, FEM, VOX, Eurosport Norge, Eurosport 1, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Travel Channel, Discovery Science, Investigation Discovery, Food Network og Fine Living Network.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.