Musikken bak NRK Super sin Julekalender Snøfall har solgt til gull!

nrk

Henrik Skram og teamet kunne stolt ta imot gulltrofé for musikken bak serien Snøfall.

Henrik Skram er komponisten bak musikken til NRK sin julekalender «Snøfall». I dag mottok han og teamet bak; mikser Øystein Halvorsen og co-produsent Nils Wingerei, gulltrofé for musikken!

— Å komponere musikken til Snøfall var et svært givende prosjekt som jeg brukte flere år med jobbing på, det er utrolig gøy at så mange har et forhold til dette universet og at jeg har vært med på å skape noen som har lang holdbarhet. Ekstra stas at Grappa ga ut musikken og at den er spilt til gull! En stor takk til medprodusent Nils Wingerei og lydtekniker Øystein Halvorsen,  sier Henrik Skram. 

Et dyktig team bak produksjonen har ført til et fremragende resultat. 

På innspillingen fremføres komposisjonene av Kringkastingsorkesteret under ledelse av den erfarne og prestisjetunge dirigenten Matt Dunkley, som tidligere har vært digigent for filmmusikk til blant annet Love Actually, Black Swan og James Bond. Etter intense dager i Store Studio ble det skapt ekte musikk- og jule-magi. 

Solister er Eva Weel Skram og Trond Høvik, i tillegg har Berg skolekor bidratt. 

I år blir julekalender-suksessen igjen hovedkalender på NRK, og både musikken og serien er å høre og se på NRK TV fra og med i dag. 

Planleggingen av oppfølgeren Snøfall 2 er i gang, og det er ikke noe annet å si enn at Snøfall og musikken er begge en suksess i de norske hjem. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.