gutt

Ny rapport: Alvorlige lovbrudd i barnevernet i flere kommuner i Nordland

Statsforvalteren har avdekket at barnevernstjenesten i Bodø, som også omfatter Gildeskål, Hamarøy, Rødøy, Røst, Steigen og Værøy, har brutt barnevernsloven og kommuneloven, opplyser NRK. – Barnevernet i Bodø har heller ikke sikre... Les mer »
paris ol

OL i Paris 2024 vises på NRK TV

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
nrk

NRK og TV 2 skal vise mesterligaen for kvinner

Brann skal som første norske lag delta i gruppespillet i mesterligaen for kvinner. Nå kan norske seere følge disse kampene på NRK og TV 2. De to kringkasterne har sammen kjøpt rettighetene... Les mer »
utdanning

Jordskjelvet i Nordland: Skole i Sandnessjøen evakuert

Rundt 200 elever fra 5. – 7. klasse er sendt hjem etter at det ble funnet sprekker flere steder i skolebygget torsdag. – Det vi vet er at det er setningsskader flere... Les mer »
penger

Politikerne i Rana kommune økte lønnen til seg selv: – Kan være ulovlig

Etter at politikerne sjølv økte lønnen sin må kommunen ut med dobbelt så mye penger. Nå viser det seg at de neppe hadde lov til å gjøre det, opplyser NRK. Samme dag... Les mer »
nrk

Dette synger finalistene i Stjernekamp på NRK

Det er klart for den aller siste duellen i Stjernekamp. Hvem blir årets ultimate entertainer, Odd René Andersen (55) fra Fredrikstad eller Mari Bella (19) fra Bryne? Lørdag 4. november er det... Les mer »
gjensidige

Helse Nord: Utreder fjerning av akutt- og fødeavdeling ved sykehuset i Rana

I slutten av september avslørte NRK innhold fra et internt arbeidsdokument, hvor man så på mulighetene for å fjerne flere akuttsykehus i Nord-Norge. Nå ser arbeidsgruppen på akutte og planlagte funksjoner i Helse... Les mer »
nrk

Anders Aukland i ny NRK podcast «Skiklubben»

De har ulik kompetanse og erfaring med trening. I podkasten Skiklubben skal Anders Aukland, Emil Gukild og Silje Nordnes motivere nordmenn til å nå nye mål i skisporet. Skiklubben er en ny... Les mer »
lege

Volvat etablerer fastlegetjenester i Rana

Fra neste år vil den private leverandøren av helsetjenester, Volvat, etablere avdeling i Mo i Rana. Volvat vil tilby sykehustjenester på sikt, opplyser NRK. Tilbudet etableres i samarbeid med Rana utvikling, Rana... Les mer »
glimt statue aspmyra

Statue av Glimt-legenden Harald Berg avduket i Bodø

Mange bodøværinger og Glimt-fans møte opp for en historisk begivenhet foran Aspmyra stadion søndag, tross regnværet, opplyser Bodøposten. Anledningen var avdukingen av statuen av den legendariske Glimt-spilleren Harald «Dutte» Berg. Topper fra... Les mer »