lege

Volvat etablerer fastlegetjenester i Rana

Fra neste år vil den private leverandøren av helsetjenester, Volvat, etablere avdeling i Mo i Rana. Volvat vil tilby sykehustjenester på sikt, opplyser NRK. Tilbudet etableres i samarbeid med Rana utvikling, Rana... Les mer »
glimt statue aspmyra

Statue av Glimt-legenden Harald Berg avduket i Bodø

Mange bodøværinger og Glimt-fans møte opp for en historisk begivenhet foran Aspmyra stadion søndag, tross regnværet, opplyser Bodøposten. Anledningen var avdukingen av statuen av den legendariske Glimt-spilleren Harald «Dutte» Berg. Topper fra... Les mer »
gunnar andreassen

Ordfører og varaordfører i Rana er klare

Ranaposten.no publiserte nylig nyheten om valgresultatet for Rana kommune. Rana Arbeiderparti og Rana Høyre har inngått et valgteknisk samarbeid for de neste fire årene. Og nå er fordelingen av toppvervene i kommunen... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Utenrikspolitikk i underdanighet

Mens jøder over hele verden feirer nyttår, Rosh Hashanah, til minne om skapelsen, er norske statsfinansierte medier mer opptatt av å fremheve deres fiender ved hjelp av en journalistikk så haltende ensidig, ubalansert og... Les mer »
nrk

NRK lanserer podcasten «Meininga med livet» med Live og Ronny

Ronny Brede Aase og Live Nelvik er hverandres foretrukne samtalepartner, og nå skal de jakte «Meininga med livet» i deres nye podkast i NRK Radio. – «Meininga med livet» er ein podkast... Les mer »
sommer

Helgeland hadde høyest vekst på overnatting i hele Nord-Norge

Overnattingstall for juli fra SSB, viser at Helgeland har hatt høyest vekst i Nord-Norge, på all overnatting i samlet, opplyser NRK. I juli 2023 noterer reiselivsorganisasjonen Visit Helgeland en økning på hele... Les mer »
marius reikerås

LESERINNLEGG: Åpent brev til statsminister Jonas Gahr Støre

Under «Det Store Folkemøtet» på NRK den 28.8.23, sa du:»Vi skal respektere alle våre internasjonale forpliktelser…». Det vet du at ikke medfører riktighet. Av: Marius Reikerås, menneskerettsjurist. Under det direktesendte folkemøtet i... Les mer »
politiet

Dødsulykke i Meløy: To ungdommer druknet

To ungdommer mistet livet i en båtulykke i Meløy natt til lørdag: – Dette berører hele Meløy-samfunnet, sier ordfører Sigurd Stormo. Natt til lørdag kantret en fritidsbåt med ni personer i sjøen... Les mer »
lysstoffrør

Ny meningsmåling: To av tre i nord sier nei til elektrifisering av Melkøya

Bare rundt 15 prosent av de spurte i en fersk meningsmåling i Nord-Norge synes det er en god ide at gassanlegget på Melkøya skal elektrifiseres, opplyser NRK. I Nordland svarte 59 prosent... Les mer »
nrk

Her er høstens artister i Stjernekamp på NRK

Stjernekamp er tilbake for full musikk på NRK lørdag 2. september. Nå er det kjent hvilke artister som skal delta. Ti artister fra 18 til 61 år og fra nær sagt alle... Les mer »