Jordskjelv nord for Mo i Rana

Like etter klokka 12 ble det registrert et jordskjelv med en styrke på 2,7 nord for Mo i Rana, opplyser NRK. – Flere av NORSAR sine stasjoner har registrert et jordskjelv i... Les mer »
playstation

Alt er på spill i «Enter e-sport» på NRK

Penger, press og pokaler. Det er dette e-sport handler om. Bli med på innsiden av sporten som vokser raskest i hele verden, når dokumentarserien «Enter e-sport» utforsker denne delen gaming-universet. I serien... Les mer »
brann hus

Død person funnet etter brann på Trofors

En person er nå funnet død etter boligbrannen på Trofors i Grane kommune lørdag. Vedkommende er ikke identifisert. En mann i 40-årene skal være savnet etter brannen, ifølge NRK. – Jeg kan... Les mer »
lufthavn ferie

Westcon Helgeland gir halv million til ny flyplass i Rana

Verkstedsbedriften Westcon Helgeland, den største private bedriften i Nesna kommune, har åpnet pengesekken for den nye storflyplassen i Rana, ifølge NRK. Daglig leder Arnt Skogsøy i Westcon Helgeland gir en halv million... Les mer »
politiet

Bilfører siktet etter dødsulykke på E6 ved Mo i Rana

En mann er siktet for uaktsomt drap, uaktsom kjøring, kjøring i ruspåvirket tilstand og for kjøring uten førerkort, etter en frontkollisjon på E6 forrige uke. En 28 år gammel mann omkom i... Les mer »
politiet

Politimann i Helgeland tiltalt for voldtekt

Mandag startet den omfattende rettssaken i Helgeland tingrett der 30 dager er satt av til behandlingen. En politimann fra Nordland er anklaget for to voldtekter, melder NRK. – Min klient har gjennom hele... Les mer »
vinter fjell

Advarsel: Stor snøskredfare på Helgeland

Politiet i Møre og Romsdal varsler om orkan søndag, ifølge NRK. Samtidig er det sendt ut varsel fra Varsom.no om stor snøskredfare i Helgeland. Varselet om snøskredfaren (farenivå fire, altså det høyeste) skal gjelde... Les mer »
saltlake buss bodø

Innstilt skoleskyss i Rana fredag

Skoleskyssen i Rana kommune er innstilt også fredag. Dette på grunn av dårlig vær og vanskelige kjøreforhold, opplyser NRK. Boreal, som leverer skoleskyss, skal gjøre en ny vurdering fredag kl. 12:00, ifølge... Les mer »
barn

Kraftig vekst i barnefødsler på Helgeland

Allerede før alle tall er talt opp, er det klart at 2021 ga kraftig vekst i barnefødsler på Helgelandssykehuset, opplyser Helgelands Blad. Fødeavdelinga i Rana tok imot 278 nye verdensborgere i 2021. 2021... Les mer »
facebook

Politiet advarer om ny svindeltrend i Rana

Politiet advarer om en økende svindeltrend i Rana, opplyser Blad. Svindlere tar over og benytter profiler til andre på Facebook, får tak i andre personer og overbeviser dem til å bli med... Les mer »