nrk

Selma blir programleder for Barnas Tale på NRK

Den populære NRK Super-profilen Selma Ibrahim blir programleder for Barnas Tale på NRK. Samtidig starter den spennende jobben med å finne den som skal tale på vegne av norske barn i forkant... Les mer »
nav bodø

Lav arbeidsledighet i Nordland

Ved utgangen av juli er det 1.460 helt ledige arbeidssøkere i Nordland. Dette utgjør 1,2 prosent av arbeidsstyrken, og er lavest i landet, opplyser NRK. – Det er normalt med en økning... Les mer »
lufthavn ferie

ESA godkjenner finansiering av ny lufthavn i Rana

EØS-tilsynet ESA har i dag gitt grønt lys til at bygging av ny flyplass ved Mo i Rana kan finansieres med støtte fra den norske stat og Rana kommune, opplyser NRK. I... Les mer »
nrk

NRK med historisk direktesending fra Prideparaden

For første gang sender NRK hele Prideparaden i Oslo direkte på TV. Silje Nordnes leder sendingen, mens Pål Plassen kommenterer paraden som hyller skeiv kjærlighet og mangfold. Etter to år med koronarestriksjoner... Les mer »

Jordskjelv nord for Mo i Rana

Like etter klokka 12 ble det registrert et jordskjelv med en styrke på 2,7 nord for Mo i Rana, opplyser NRK. – Flere av NORSAR sine stasjoner har registrert et jordskjelv i... Les mer »
playstation

Alt er på spill i «Enter e-sport» på NRK

Penger, press og pokaler. Det er dette e-sport handler om. Bli med på innsiden av sporten som vokser raskest i hele verden, når dokumentarserien «Enter e-sport» utforsker denne delen gaming-universet. I serien... Les mer »
brann hus

Død person funnet etter brann på Trofors

En person er nå funnet død etter boligbrannen på Trofors i Grane kommune lørdag. Vedkommende er ikke identifisert. En mann i 40-årene skal være savnet etter brannen, ifølge NRK. – Jeg kan... Les mer »
lufthavn ferie

Westcon Helgeland gir halv million til ny flyplass i Rana

Verkstedsbedriften Westcon Helgeland, den største private bedriften i Nesna kommune, har åpnet pengesekken for den nye storflyplassen i Rana, ifølge NRK. Daglig leder Arnt Skogsøy i Westcon Helgeland gir en halv million... Les mer »
politiet

Bilfører siktet etter dødsulykke på E6 ved Mo i Rana

En mann er siktet for uaktsomt drap, uaktsom kjøring, kjøring i ruspåvirket tilstand og for kjøring uten førerkort, etter en frontkollisjon på E6 forrige uke. En 28 år gammel mann omkom i... Les mer »
politiet

Politimann i Helgeland tiltalt for voldtekt

Mandag startet den omfattende rettssaken i Helgeland tingrett der 30 dager er satt av til behandlingen. En politimann fra Nordland er anklaget for to voldtekter, melder NRK. – Min klient har gjennom hele... Les mer »