glimt

Bodø/Glimt henter inn 16-årig keeper fra Rana FK

Bodø/Glimt har i en stund vært på keeper-jakt, men nå har de hentet inn et keeper-talen fra Rana FK, opplyser Bodøposten. Fristen for å registrere spillere for årets sesong og Serieligaen gikk... Les mer »
svolvær

Innfører turistskatt i Lofoten

Bompenger, eiendomsskatt, boligskatt og lakseskatt er tydeligvis ikke nok for regjeringen. Nå vil man også innføre turistskatt. Allerede til neste år kan turister i Lofoten måtte betale en tilleggsskatt på reiselivsrelaterte tjenester... Les mer »
nrk

OL tilbake på NRK fra 2026

NRK har sikret seg rettighetene til å sende de olympiske leker (OL) fra 2026 til 2032. Det ble klart etter at Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) og Warner Bros. Discovery (WBD) kom til... Les mer »
nrk

Slik blir VM i lyn- og hurtigsjakk på NRK i romjula

Sjakk har blitt en juletradisjon for mange nordmenn. Fra 26. til 30. desember skal Magnus Carlsen nok en gang kjempe om gullmedaljer i lyn- og hurtigsjakk. I år er det sjuende gang... Les mer »
nrk

Nye rekrutter i «Klar til strid» på NRK

Hvordan er det egentlig for unge som går fra det normale liv til hard, militær disiplin i førstegangstjenesten? I dokumentarserien «Klar til strid» får du et unikt innblikk i rekruttenes hverdag. Hvis... Les mer »
nrk

Embla (11) skal holde «Barnas nyttårstale» på NRK

«Hvorfor hate når du kan elske?», skriver Embla Berge Oledottir (11) i sitt bidrag til «Barnas nyttårstale». Nå er hun valgt ut til å holde sin tale på NRK1, i forkant av... Les mer »
nrk

Musikken bak NRK Super sin Julekalender Snøfall har solgt til gull!

Henrik Skram og teamet kunne stolt ta imot gulltrofé for musikken bak serien Snøfall. Henrik Skram er komponisten bak musikken til NRK sin julekalender «Snøfall». I dag mottok han og teamet bak;... Les mer »
lommebok

LESERINNLEGG: Regjeringen og stortingsflertallet har glemt nordmenn som sliter

Debatten på NRK med Fredrik Solvang tirsdag den 22. november var en skandale forestilling. Av: Vidar Kleppe, Bystyre – og fylkestingsrepresentant for Demokratene. Jeg kan ikkke med min beste vilje forstå at... Les mer »
nrk

Line Elvsåshagen er tilbake med ny podkast

Hva vet vi egentlig om universet? Er vi helt alene her, eller har noen andre allerede besøkt oss? Line Elvsåshagen prøver å finne ut av dette, og mer til, i den nye... Les mer »
nrk

Selma blir programleder for Barnas Tale på NRK

Den populære NRK Super-profilen Selma Ibrahim blir programleder for Barnas Tale på NRK. Samtidig starter den spennende jobben med å finne den som skal tale på vegne av norske barn i forkant... Les mer »