mat

Slik får du mest mulig ut av julematen

Mye av restene fra julemiddagen går i søpla. Det viser en fersk undersøkelse utført av YouGov på vegne av MatPrat. Unge kaster mest, og grunnen er hovedsakelig at de lager for mye... Les mer »
julebord

Derfor bør du ikke kaste ribbefettet

Julen er høysesong for store, deilige måltider og rause porsjoner- men også en tid hvor rikelig med matfett og rester forsvinner ned i vasken. Det kan føre til tette rør og i... Les mer »
fretex

Blir det fullt i skuffer og skap i jula?

I disse dager kommer det mange nye ting inn i hjemmene våre. For at det ikke skal bli for fullt, kan du gi noe av det du allerede har videre. Sjekk ut... Les mer »
reinsdyrslede

Mann og reinsdyrslede obeservert på Helgeland

Redaksjonen i Ranaposten.no har fått inn flere tips fra flere kilder om at det er observert en mann på en reinsdyrslede reisende luftveien ved flere tettsteder på Helgeland onsdag kveld. – Tipsene vi... Les mer »
julenissen

Riktig God Jul!

Det er slutten av desember og juletid i Norge, det er også juletid i Mo i Rana og i Ranaposten.no. Redaksjonen ønsker å benytte anledningen til å ønske alle en riktig God... Les mer »
jul

Gi aldri hunden julemat

Juletid betyr god mat, men ikke tro at pinnekjøtt og ribbe også er godt for hunden din. Hvert år i julen får Tryg Forsikring en rekke henvendelser fra kunder som har dyreforsikring, og et... Les mer »
jylepynt nisse

Julespesial: Les alt om julen

Det er juletid rundt om i landet, og det er det også i Ranaposten.no. I den siste tiden har redaksjonen i Ranaposten.no publisert flere nyheter og artikler om julen. – Vi har de... Les mer »
natt sentrum

Nå bulkes julen inn

Uka før jul er blant de verste ukene i året innen trafikkulykker og parkeringsskader. I fjor var det vel 11000 hendelser som kostet 227 millioner kroner, viser tall fra Finans Norge. Korona... Les mer »
julelys

Nå lyser julegrana opp i julegata i Mo i Rana

Søndag 29. november kl. 17.00 ble julegrana i gågata tent. På plass var også familien som ga bort årets julegrana, og ungene pyntet den med glitrende julekuler, opplyser Rana kommune. ​Ungene var... Les mer »
vinter

Black Friday: Bare halvparten så mye bulkeskader i år

I fjor bulket vi for 40 millioner kroner på Black Friday. I år blir det bare halvparten tror Tryg Forsikring. – Med koronarestriksjoner, nettsalg og Black Week blir det færre bilskader i år,... Les mer »