Hadeland Glassverk

Glitrende grønne juletrær fra Hadeland Glassverk

Gran-kolleksjonen fra Hadeland Glassverk, bestående av trær og lyslykter, er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene og Hadelands historiske glassproduksjon.  Serien skaper julestemning med en ny twist. Glass med bobler og optikk gir enkle... Les mer »
mat

Svært godt julesalg for Nortura

Julen er Norturas viktigste og mest hektiske sesong. Store volum skal ut i løpet av kort tid og produktene må være av topp kvalitet når årets viktigste måltid står for tur. –... Les mer »
jul

Disse julegavene bør du forsikre

De fleste gavene du får til jul er dekket gjennom reise- og innboforsikringen din. Er du derimot så heldig å få en gave med verdi over 25 000 kroner, kan du trenge... Les mer »
mat

Bli kvitt ribbefettet med disse tipsene

Julen er høysesong for store, deilige måltider og rause porsjoner- men også en tid hvor rikelig med matfett og rester forsvinner ned i vasken. Det kan føre til tette rør og i... Les mer »
himmel lys

Slik blir romjulsværet i Bodø

Det har vært lite snø på lillejulaften og julaften i Bodø og omegn, og dessverre ser det ut til å fortsette i dagene fremover. Temperaturen i Bodø ser ut til å hode... Les mer »
konsert

Stor romjulsfest med RBK-Trio i Steigen

I år, som i fjor og året før der, arrangerer Vikingstua igjen til stor romjulsfest med bandet RBK-Trio, opplyser Steigen kommune. RBK -Trio er et band med tre musikere i fra Helgeland,... Les mer »
julegaver

50 millioner brev og pakker kom fram til jul

Dermed kan de ansatte i Posten ha en velfortjent juleferie – etter å ha vært gjennom årets hektiske og morsomste periode. – I forbindelse med julen går nesten fem millioner registrerte pakker... Les mer »
lynx

Tre nydelige juleretter med Prosciutto di Parma

Mange blir lei av tung julemat med masse fett og lukt. Så hva med å prøve noen utradisjonelle julemiddager som er raske og lette å lahe i juletida? Prøv en smakfull vri... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: En riktig God Jul til alle sammen!

Juletiden er ved siden av 17. mai den viktigste høytiden for de fleste nordmenn, og slik er det nok også for de fleste bodøværinger. Julen er tiden for kos, mat, hygge, tradisjoner,... Les mer »
meny

Over en halv million får ikke sin favorittrett på juleaften

22 prosent av de under 30 år skulle ønske de spiste noe annet enn det som står på middagsbordet på juleaften. Blant alle over 18 år er det 14 prosent som er... Les mer »