jul

Ekspertens råd: Slik blir julen trygg for kjæledyret

Forsikringsselskapet If opplever en økning i antallet uhell med kjæledyr inn mot jul. Fet mat, nøtter og julegodteri hører høytiden til, men kan samtidig gi alvorlige skader hos våre firbente familiemedlemmer. Hus... Les mer »
julemat

– Nei. Julepynt og ribbefett hører ikke hjemme i do

– Folk kaster de utroligste ting i do hjemme, sier kommuneingeniør og visepresident i Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon Kjetil Lein. Julematsesongen er i gang, og med den kommer fettet i dass som... Les mer »
stearinlys

Gud Jul!

Det er 24. desember og juledagen har endel kommet. Vi i Ranaposten.no ønsker med dette alle våre lesere, partnere og leverandører en riktig God Jul. – Vi håper alle våre lesere og alle... Les mer »
katt jul

Tre av fire skal ha juletre: Dette er reglene du må følge

Selv om stadig flere velger kunstig juletre, er det fortsatt en stabil andel nordmenn som sverger til den ekte sorten. Da må juletrevettreglene holdes i hevd, skal man sørge for at juletreet... Les mer »
julebaking

Kvinner og menn gleder seg til forskjellige ting i jula

Jula er snart her, og mange gleder seg. Er det egentlig noen forskjell på hva kvinner og menn gleder seg til? Ja, det er det, viser MatPrats juleundersøkelse. Over 2000 nordmenn har... Les mer »
bama

Spiser du mandarin eller klementin nå?

Det er på tide å finne ut hva som virkelig er en mandarin, og hva som er en klementin. Det vanker stor forvirring rundt den oransje, søte og friske lille frukten, som... Les mer »
sinful

Årets frekkeste julekommune: Rana elsker den erotiske julekalenderen

Julen byr tradisjonelt på mye moro, gaver og deilige godsaker, men rekordmange nordmenn kan også se frem til en litt frekkere desember, avslører den erotiske nettbutikken Sinful melder Bodøposten. Tidligere var det... Les mer »
posten pakker butikk

Posten ruster seg til Black Friday og jul

Post og pakker skal frem til jul. Nå henter Posten inn rundt 1000 ekstra medarbeidere over hele landet for å håndtere forventet pakkevekst til Black Friday og jul. – Vi merker allerede... Les mer »
mat

Slik får du mest mulig ut av julematen

Mye av restene fra julemiddagen går i søpla. Det viser en fersk undersøkelse utført av YouGov på vegne av MatPrat. Unge kaster mest, og grunnen er hovedsakelig at de lager for mye... Les mer »
julebord

Derfor bør du ikke kaste ribbefettet

Julen er høysesong for store, deilige måltider og rause porsjoner- men også en tid hvor rikelig med matfett og rester forsvinner ned i vasken. Det kan føre til tette rør og i... Les mer »