julebaking

7 av 10 unge kvinner får dårlig samvittighet av å spise i julen

I en ny undersøkelse kommer det frem at svært mange får dårlig samvittighet av å spise mat i julen, og det er spesielt de unge jentene som sliter mest. Godt over halvparten... Les mer »
fest alkohol

Festplaner? Slik unngår du å plage naboen

I høytiden som kommer er det nok mange som vil feire litt ekstra. I borettslag og sameier der man gjerne bor tett, er det lurt å ta noen forholdsregler før man inviterer... Les mer »
Europeiske Reiseforsikring

Mer enn 200.000 er utenlands i ferien – Undersøkelse viser urovekkende trend

I en tid der sykdom, forsinkelser og tyverier preger skadestatistikkene, oppfordrer Nordens største forsikringsselskap norske reisende til å sjekke forsikringen sin. En ny undersøkelse som analyseselskapet YouGov har utført på vegne av... Les mer »
is vann

Isforhold i juleferien 2022: Vanskelig å oppdage tynn is

De fleste små vann er nå is- og snødekte i hele landet, og mange av de minste vannene har farbar is. November var mild i Sør-Norge, og mange litt større vann er... Les mer »
grønt punkt

Ikke kast denne i plastinnsamlingen!

Juletrenett og vedsekker skal ikke i plastinnsamlingen. Det kan skape store problemer for avfallshåndteringen. De fleste juletrær har et nett rundt seg for å beskytte det og gjøre transporten hjem enklere. Selv... Les mer »
naf

Pakk riktig for en trygg og god juleutflukt

For mange er juleferien synonymt med å dra til nære og kjære. Følger du NAFs pakkeråd kommer du vel frem – samtidig som sikkerheten økes. Gaver, ski, skisko og staver. I tillegg... Les mer »
Blå Kors

Royalt førjulstreff på Blå Kors barnas stasjon

Blå Kors barnas stasjon på Alna fikk storfint besøk av kronprinsparet onsdag. Mette-Marit og Haakon fikk se nærmere på aktivitetene som tilbys. Det er ikke hver dag at Blå Kors barnas stasjon... Les mer »
mat

Stang ut når nordmenn tipper på svensk julemat

Tom Peder Pettersson, forsvarsspiller på Lillestrøm, går rett i angrep på nordmenns manglende kunnskaper om svensk julemat. – Dette er typisk arrogante nordmenn. Dere forsøker å forakte svensker alt de kan, for de... Les mer »
melk.no

Juletid: Riskrem er folkets favorittdessert

I en fersk undersøkelse gjort av Norstat på vegne av Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) kommer det frem at riskrem står på dessertbordet til nesten halvparten av Norges befolkning på julaften. Mens både... Les mer »
katt jul

Alle hunde- og katteeiere, pass på dette i julen!

Juletreglitter, gavebånd og leker – det finnes nesten ingen grenser for hva hundene og kattene våre kan finne på å spise. Dette kan være livsfarlig og kreve akuttbesøk hos veterinæren. Her kommer... Les mer »