Kristian Raanes fra Idol slipper EPen «Long Gone»

kristian raanes

Kristian Raanes er en ung, fremadstormende artist fra Trøndelag. Allerede som 16- åring hadde han gjort seg bemerket som dyktig musiker, og i de senere år også som låtskriver og artist.

I 2018 deltok han til en andreplass i Idol, og har siden den gang blitt streamet over en million ganger på Spotify, gjort flere titalls konserter rundt om i landet og gitt ut singelen ”Easier Alone”. 15. november er han aktuell med EP-en ”Long Gone”, som blir en forsmak på det kommende albumet.

”Long Gone” består av tre låter hvor Kristian byr på ærlige, hjertefølte tekster om seg selv og sitt liv. Etter en endeløs rekke av handlinger uten mål og mening mistet han kontakt med følelsen av å være på riktig veg, til tross for at han sto midt oppe i å leve drømmen som artist og musiker.

Dermed oppsto tittellåta ”Long Gone” etter en fuktig og svart påskenatt. Spor nummer 2, ”Nothing Wrong”, er enda et forsøk fra Kristian på å være ærlig med seg selv, i håp om åkunne forsone seg med de valgene han har tatt, og lære seg å godta at ikke alt vil føles like bra alltid.

Siste spor – og artistens personlige favoritt – ”Crazy” får virkelig frem hans kjærlighet for Americanasjangeren, med et lite musikalsk stikk i retning band og artister som Mudcrutch, Jackson Browne og Tom Petty.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.