McDonald’s satser i Nord-Norge: Leter etter lokaler i Mo i Rana

fast food

Verdens mest kjente burgerrestaurant kommer til Nord-Norge. McDonald’s bekrefter nå at de har signert i Tromsø og i Bodø. Målet er å åpne fem til seks restauranter over de neste årene. – Det kan bety 300 nye arbeidsplasser i regionen, sier administrerende direktør for McDonald’s i Norge, Ann Helen Våge.

McDonald’s har jobbet intensivt i ett år for å realisere drømmen om Nord-Norge. Nå er de klare for å satse. Først ut er Tromsø, med ambisjon om å åpne verdens nordligste McDonald’s-restaurant før jul.

– Vi gleder oss veldig til å få McDonald’s til Nord-Norge. Det er gøy at interessen er så stor, det merker vi både gjennom henvendelser og i møte med mulige samarbeidspartnere. Nå kan vi stolt si at vi har signert i Tromsø og i Bodø, forteller administrerende direktør for McDonald’s i Norge, Ann Helen Våge.

McDonald’s har som mål å åpne fem til seks restauranter i Nord-Norge i løpet av de neste par årene.

– Lenge har vi hatt et ønske om å utvide, og Nord-Norge har selvfølgelig vært på radaren i flere år, men timingen har ikke vært rett, inntil nå, sier eiendomssjef for McDonald’s i Norge, Liv Siri H. Silseth,

I Tromsø åpner de en sentrumsrestaurant i Storgata med hjelp fra Polaris Eiendom og Tiger Næringsmegling. I Bodø skal McDonald’s inn på kjøpesenteret City Nord, men først i 2025.

– Vi leter fortsatt etter en passende lokasjon for en Drive Thru-restaurant i Tromsø, og er på utkikk etter lokaler blant annet i Narvik, Harstad og Mo i Rana, sier Silseth.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.