nfk

Varsler storsatsing på utdanning i Nordland

Arbeidsledigheten i Nordland er lav og de store næringene i vekst, samtidig som reiselivet tar seg opp etter pandemien. Nå varsler fylkesråd Elin Dahlseng Eide en storsatsing på utdanning og kompetanse, i... Les mer »
brann

Brann i bygning ved Narvik

Politiet rapporterer at de fikk en melding om brann i en næringsbygning i Bjervik ved Narvik lørdag i 10-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. Det skal ikke være noen folkeregistrerte beboere på... Les mer »
alpint ski

280 millioner til Alpin-VM 2027 i Narvik

Et VM i alpint har aldri blitt arrangert i Norge. Men nå legger kulturminister Abid Raja (V) pengene på bordet. Dermed er alt duket for at Narvik gjør historie om få år,... Les mer »
ishockey

Norges Ishockeyforbund vant i tingretten mot Narvik ishockeyforbund

Oslo tingrett har fredag avgitt sin kjennelse i saken mellom Narvik Ishockeyklubb og Norges ishockeyforbund. – Jeg er glad for rettens konklusjon og håper vi nå kan gå videre. Norsk ishockey fortjener... Les mer »
alpint ski

Narvik tildelt NM i alpint 2022

Narvik Slalåmklubb er tildelt NM i alpint for senior og U21, opplyser Fremover. Mesterskapet arrangeres fra 28. mars til 3. april, ifølge NRK. Narvik Slalåmklubb har tidligere arrangert flere NM bl.a. i... Les mer »
mat middag

Vegard Stormo fra Narvik kåret til årets kjøkkensjef

Vegard Stormo fra Narvik er kåret til årets kjøkkensjef. Prisen deles ut på NKLs landsmøte lørdag, opplyser NRK. Han har jobbet i Hurtigruten, på Svalbard, i Stavanger, men jobber nå på Scandic... Les mer »
team arbeidsplass

Etablerer bærekraftslaber i Narvik, Rana og Bodø

Fylkesråd Linda Helen Haukland  har nå bevilget i dag to millioner kroner til bærekraftslabene i henholdsvis Narvik, Bodø og Rana i 2021. Bærekraftslabene skal ha en allsidig bruk. Her kan kommuner, næringsliv,... Les mer »
lege

Nytt smittetilfelle i Narvik

En ny person er koronasmitta i Narvik. Det er dermed tre personer i isolasjon og 15 personer i smittekarantene i Narvik, opplyser NRK. – Den nye personen som er smitta er tilreisende... Les mer »
vinter trafikk

To tatt for råkjøring i Narvik

Politiet fikk en melding om råning/ sladding ved Vassvik i Narvik natt til tirsdag i 2-tiden. Politiet kjørte til stedet og traff på to biler som passet til beskrivelsen. Politiet observerte selv... Les mer »
wizzair

Wizz Air lanserer nye ruter til Narvik og Harstad før jul

Wizz Air, Europas raskest voksende og grønneste flyselskap, lanserer to nye innenlandsruter i det norske markedet. Fra 15. desember vil selskapet tilby flyvninger på rutene Oslo-Stavanger og Oslo-Narvik/Harstad. Allerede nå kan billetter... Les mer »