narvik havn

Narvik Havn starter godstog til og fra Finland

Narvik Havn KF, med støtte fra Nordland fylkeskommune, starter opp en ny regulær togrute mellom Narvik – Haparanda/Tornio – Narvik. Ruten legger til rette for økt transport over Narvik havn og jernbane fra Nord-Norge... Les mer »
statens vegvesen

Via Borealis trekker seg fra Hålogalandsvegen

Tilbydersammenslutningen Via Borealis har ut fra egne vurderinger trukket seg fra videre deltakelse i konkurransen om å få bygge og drifte E10/rv. 85 Tjeldsund-Gullesfjordbotn-Langvassbukt. Statens vegvesen beklager at en av de tre... Les mer »
oppbevaring arkiv

Fraflytting i Narvik: Eiendomsmegler tilbyr tilflyttingsrabatt

Fraflytting er ikke bare et lokalt problem i Narvik, og isolert sett er det mange byer i landet som er hardere rammet. Allikevel preges Narvik i Nordland av at flere flytter fra... Les mer »
nfk

Varsler storsatsing på utdanning i Nordland

Arbeidsledigheten i Nordland er lav og de store næringene i vekst, samtidig som reiselivet tar seg opp etter pandemien. Nå varsler fylkesråd Elin Dahlseng Eide en storsatsing på utdanning og kompetanse, i... Les mer »
brann

Brann i bygning ved Narvik

Politiet rapporterer at de fikk en melding om brann i en næringsbygning i Bjervik ved Narvik lørdag i 10-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. Det skal ikke være noen folkeregistrerte beboere på... Les mer »
alpint ski

280 millioner til Alpin-VM 2027 i Narvik

Et VM i alpint har aldri blitt arrangert i Norge. Men nå legger kulturminister Abid Raja (V) pengene på bordet. Dermed er alt duket for at Narvik gjør historie om få år,... Les mer »
ishockey

Norges Ishockeyforbund vant i tingretten mot Narvik ishockeyforbund

Oslo tingrett har fredag avgitt sin kjennelse i saken mellom Narvik Ishockeyklubb og Norges ishockeyforbund. – Jeg er glad for rettens konklusjon og håper vi nå kan gå videre. Norsk ishockey fortjener... Les mer »
alpint ski

Narvik tildelt NM i alpint 2022

Narvik Slalåmklubb er tildelt NM i alpint for senior og U21, opplyser Fremover. Mesterskapet arrangeres fra 28. mars til 3. april, ifølge NRK. Narvik Slalåmklubb har tidligere arrangert flere NM bl.a. i... Les mer »
mat middag

Vegard Stormo fra Narvik kåret til årets kjøkkensjef

Vegard Stormo fra Narvik er kåret til årets kjøkkensjef. Prisen deles ut på NKLs landsmøte lørdag, opplyser NRK. Han har jobbet i Hurtigruten, på Svalbard, i Stavanger, men jobber nå på Scandic... Les mer »
team arbeidsplass

Etablerer bærekraftslaber i Narvik, Rana og Bodø

Fylkesråd Linda Helen Haukland  har nå bevilget i dag to millioner kroner til bærekraftslabene i henholdsvis Narvik, Bodø og Rana i 2021. Bærekraftslabene skal ha en allsidig bruk. Her kan kommuner, næringsliv,... Les mer »