fartsgrense

Narvik: Beisfjordveien har fått radarvarsling

Avansert teknologi vil gi trafikantene rødt lys når det går skred på Beisfjordveien. – Vi har testet dette godt i en periode, med svært gode resultater, sier fylkesråd Lise Henriette Rånes. På... Les mer »
nfk

Øvelse på E6 påvirker trafikken

Buss fra Narvik og Sortland når ikke tog fra Fauske torsdag 12. oktober. Statens vegvesen melder at E6 Berrflogtunnelen i Sørfold blir stengt for trafikk torsdag 12. oktober klokka 19:00–22:00. Årsaken er... Les mer »
Statens vegvesen

Svevia skal sikre trygge og fremkommelige riksveger i Ofoten

Godt samarbeid mellom Statens vegvesen og Svevia skal sikre mer effektiv og grønnere drift av riksvegene i Ofoten de neste årene. 1. september startet Svevia på en ny driftskontrakt med Statens vegvesen.... Les mer »
fast food

McDonald’s satser i Nord-Norge: Leter etter lokaler i Mo i Rana

Verdens mest kjente burgerrestaurant kommer til Nord-Norge. McDonald’s bekrefter nå at de har signert i Tromsø og i Bodø. Målet er å åpne fem til seks restauranter over de neste årene. –... Les mer »
tunnel

– Høyre setter ny E6-tunnel under Narvik i fare

Nylig var det fylkesting i Nordland. Her ble det diskutert en rekke viktig saker. På agendaen sto blant annet innspill til Nasjonal transportplan – Noe av det aller viktigste vi får til... Les mer »
alpint ski

51 millioner til VM i Narvik

Fylkesrådet foreslår å sette av inntil 51 millioner kroner i garanti til VM i alpine grener.  – Alpinbyen Narvik har lagt ned en imponerende innsats i å få et av verdens største idrettsarrangementer... Les mer »
nfk

Vil utrede Beisfjordveien i Narvik

Fylkesrådet foreslår å bevilge 700 000 kroner til utredning av den rasutsatte fylkesvei 7570 Beisfjordveien. I januar 2022 gikk det et stort ras over veien, som isolerte beboere i Beisfjord fra omverdenen... Les mer »
nfk

Endelig oppstart av Hålogalandsveien

Nylig kom nyheten om at det er klart for oppstart av et av de største vegprosjektene i Nord-Norge, det som omtales som Hålogalandsveien. Den skal blant annet redusere kjøretiden mellom Sortland og... Les mer »
nfk

Skal bygge utviklingsarena for Forsvaret i Narvik

Fylkesrådet bevilger over 3,4 millioner kroner til Arena Nord Utvikling for å etablere en industriell utviklingsarena for Forsvaret på Elvegårdsmoen i Narvik kommune, opplyser Bodøposten. – Hvis Arena Nord Utvikling lykkes i... Les mer »
crazy ass

MUSIKK: Crazy Ass slipper låta «Drikkinga»

Partykongen Crazy Ass har nok en gang sluppet en ny partylåt, denne gangen heter låta naturlig nok «Drikkinga». Crazy Ass er kjent gjennom media og sosiale medier der han har til sammen... Les mer »