Statens vegvesen

Svevia skal sikre trygge og fremkommelige riksveger i Ofoten

Godt samarbeid mellom Statens vegvesen og Svevia skal sikre mer effektiv og grønnere drift av riksvegene i Ofoten de neste årene. 1. september startet Svevia på en ny driftskontrakt med Statens vegvesen.... Les mer »
fast food

McDonald’s satser i Nord-Norge: Leter etter lokaler i Mo i Rana

Verdens mest kjente burgerrestaurant kommer til Nord-Norge. McDonald’s bekrefter nå at de har signert i Tromsø og i Bodø. Målet er å åpne fem til seks restauranter over de neste årene. –... Les mer »
tunnel

– Høyre setter ny E6-tunnel under Narvik i fare

Nylig var det fylkesting i Nordland. Her ble det diskutert en rekke viktig saker. På agendaen sto blant annet innspill til Nasjonal transportplan – Noe av det aller viktigste vi får til... Les mer »
alpint ski

51 millioner til VM i Narvik

Fylkesrådet foreslår å sette av inntil 51 millioner kroner i garanti til VM i alpine grener.  – Alpinbyen Narvik har lagt ned en imponerende innsats i å få et av verdens største idrettsarrangementer... Les mer »
nfk

Vil utrede Beisfjordveien i Narvik

Fylkesrådet foreslår å bevilge 700 000 kroner til utredning av den rasutsatte fylkesvei 7570 Beisfjordveien. I januar 2022 gikk det et stort ras over veien, som isolerte beboere i Beisfjord fra omverdenen... Les mer »
nfk

Endelig oppstart av Hålogalandsveien

Nylig kom nyheten om at det er klart for oppstart av et av de største vegprosjektene i Nord-Norge, det som omtales som Hålogalandsveien. Den skal blant annet redusere kjøretiden mellom Sortland og... Les mer »
nfk

Skal bygge utviklingsarena for Forsvaret i Narvik

Fylkesrådet bevilger over 3,4 millioner kroner til Arena Nord Utvikling for å etablere en industriell utviklingsarena for Forsvaret på Elvegårdsmoen i Narvik kommune, opplyser Bodøposten. – Hvis Arena Nord Utvikling lykkes i... Les mer »
crazy ass

MUSIKK: Crazy Ass slipper låta «Drikkinga»

Partykongen Crazy Ass har nok en gang sluppet en ny partylåt, denne gangen heter låta naturlig nok «Drikkinga». Crazy Ass er kjent gjennom media og sosiale medier der han har til sammen... Les mer »
gunnar andreassen

1,2 prosent helt ledige i Nordland for sjuende måned på rad

2022 ble et nytt rekordår for arbeidsmarkedet i Nordland. Etterspørselen etter arbeidskraft har vært rekordhøy, og det har vært formidlet flere til arbeid enn noen gang tidligere. Antall arbeidsledige har aldri vært... Les mer »
nfk

Sikrer Alpin-VM 2029 i Narvik

Fylkesrådsleder Remi Solberg er glad for at fylkesrådet i Nordland nå bevilger tre millioner kroner til arbeidet med å få VM i alpine grener til Norge og Narvik i 2029. – Det... Les mer »