Her er elevene på Truls og Hellstrøms kokkeskole

tv2

I «Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm» har den folkekjære duoen Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm rekruttert 12 lærevillige kjendiselever som skal kjempe om tittelen «Kokkeskolens stjerneelev».

Truls Svendsen har gjennom fem sesonger på tur med Eyvind Hellstrøm i «Truls à la Hellstrøm» hevet sin kunnskap på kjøkkenet. Nå vil duoen dele både matglede og kunnskap med de nye elevene.

– Jeg har jo lært opp Truls i flere år nå, og selv om han har fått mye kjeft, så er han faktisk blitt betraktelig bedre på kjøkkenet. Nå gleder jeg meg til å lære opp enda flere, men de kommer ikke til å slippe billig unna. Når det kommer til mat, så tolererer jeg ikke noe tull, sier Eyvind Hellstrøm.

Eyvind Hellstrøm er kokkeskolens rektor, og Truls har tatt på seg rollen som kontakt- og sosiallærer. Truls kjenner etter hvert godt til Hellstrøms pedagogiske utfordringer, og skal sørge for at elevene også rekker å kose seg litt mellom kokkeslagene.

– Det er klart det kommer til å bli slitsomt både fysisk og psykisk for elevene våre, men mat handler jo om å kose seg også! Og som kontakt- og sosiallærer så skal jeg sørge for at elevene får et veldig hyggelig semester på skolen, sier Svendsen.

Her er elevene:

Maud Angelica Behn (20), kunstner
Jonas Lihaug (34), youtuber
Selda Ekiz (38), programleder
Nils-Ingar Aadne (40), komiker
Siri Nilminie Avlesen-Østli (39), programleder
Dennis Siva Lie (29), programleder
Tuva Fellman (35), programleder radio
Jan Tore Kjær (54), direktør og tv-personlighet
Frank Kjosås (41), skuespiller
Pernille Haaland (33), komiker
Kristoffer Olsen (38), skuespiller
Hanna Martine Slåttland Baller (24), youtuber

På «Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm» skal elevene gjennomgå Hellstrøms svært intensive og strenge opplæring for å bli bedre hobbykokker. Hver uke er det tentamen og den eleven som presterer dårligst blir utvist. Etter eksamen står det igjen kun en elev som kan smykke seg med den ærverdige tittelen «Kokkeskolens stjerneelev».

– Det vi gruer oss aller mest til, er jo å måtte utvise noen. Der har vi ikke helt landet på rollefordelingen ennå. Jeg synes jo det bør være rektors oppgave, men Eyvind er helt uenig, sier Svendsen.

– Nei, det blir Truls sin oppgave. Jeg skal stå for det faglige her, og læringsplanen er satt. Den som vil bli «Kokkeskolens stjerneelev» må overbevise hele veien og levere fantastiske retter hver uke, avslutter Hellstrøm.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, gleder seg til å se Eyvind og Truls i nye roller.

– Publikumsfavorittene Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm har underholdt seerne på matreiser og påfunn gjennom flere sesonger i «Truls à la Hellstrøm». Nå blir det veldig spennende å følge dem i et helt nytt programkonsept, der de skal dele av sine kunnskaper med 12 lærevillige elever som sjekker inn på kokkeskolen. Vi håper også at seerne kan plukke opp noen gode tips underveis, sier Haldorsen.

Det blir intense skoletimer, dramatiske tentamener og bratte læringskurver når Truls og Eyvind inviterer til «Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.