LESERINNLEGG: Stortinget må i 2021 fylles opp med politikere som setter Norge først!

vidar kleppe

Ja, jeg vil gjøre comeback som stortingsrepresentant i 2021. Fordelen med meg er at jeg er klar fra første dag og jeg trenger ikke opplæring og «politisk hjernevask» fra politiske partier og globalister, som aldri har – og aldri vil sette det norske folket og Norge først – i sitt viktige politiske virke.

Av Vidar Kleppe, tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene.

Som tidligere stortingsrepresentant i 8 år i periodene: 1989-1993 og 1997-2001,har jeg erfaring og vet hva som kreves av hardt arbeid for å sette viktige saker for det norske folk på den rikspolitiske dagsorden. Som EØS og Schengen motstander vet jeg godt hva som skal til for å sette det norske folk og Norge først – i det meste som må gjøres politisk – for å få et tryggere og bedre Norge.

Og bare så det er sagt: Jeg stemte også som sittende stortingsrepresentant i mot EØS-avtalen den 16. oktober i 1992. Jeg har også alltid sagt nei til at: Islamister, kriminelle utlendinger, grunnløse asylsøkere og lykkejegere skal få opp hold i Norge.

Særordningen som gir flyktninger som kommer til Norge 40 års opptjening i folketrygden fra første dag – må fjernes. EØS, Migrasjonsavtalen, ACER og Schengen-avtalen må sies opp.

Og bare så det er sagt: U-hjelpen til land og ayatollaer som hater Norge og norske verdier må ikke få en eneste krone i økonomisk støtte. Norske skattemilliarder må heller brukes på å bygge Norge, fjerne bompenger og redusere skatter og avgifter samt å bruke mer penger på nordmenn som sliter i vårt eget land.

Videre må norske pensjonister og uføretrygdede få en en levelig pensjon. Kreftmedisinen som virker og redder liv, må gis gratis til norske kreftpasienter. Dette bare for å nevne noen viktige saker som jeg vil sette på stortingets dagsorden fra første dag.

Fakta er at Stortinget i 2021, trenger tydelige og klare stemmer som min. Jeg sier derfor: Alt for Norge!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.