tv2

«Skal vi danse» får egen podcast!

Nå lanseres den nye podkasten «Skal vi danse podkast» som ledes av den nye programlederduoen Helene Olafsen og Anders Hoff. Hver onsdag kommer en ny episode. Det er topp stemning og høy... Les mer »
tv2

Cathrine Fossum blir ny programleder for Sommerhytta

Cathrine Fossum overtar etter Guri Solberg som programleder for Sommerhytta på TV 2. Solberg sier Cathrine Fossum er en stødig og dyktig dame som kommer til å lede Sommerhytta med stil. Innspillingen... Les mer »
tv2

Tegneseriesuksessen «Lunch» blir tv-serie på TV 2

Humordramaet «Lunch» er en satirisk serie om hverdagen på et helt vanlig norsk kontor. Dette er serien er for alle som har en jobb, skulle ønske de hadde en jobb, eller er... Les mer »
tv2

Siri Kristiansen ny programleder i «Huskestue»

– Dette er tull, tenkte jeg da TV 2 tilbød meg jobben. Det skjer aldri at det man drømmer om blir virkelig. Samtidig tenkte jeg at dette er perfekt. Dette blir bra.... Les mer »
brann hus

Død person funnet etter brann på Trofors

En person er nå funnet død etter boligbrannen på Trofors i Grane kommune lørdag. Vedkommende er ikke identifisert. En mann i 40-årene skal være savnet etter brannen, ifølge NRK. – Jeg kan... Les mer »
tv2

Kristin Fagerheim Hammervik er ny ekspert i «Åsted Norge»

Åsted Norge går nå inn i sesong 13 på TV 2. Hver uke følger rundt en halv million seere Jens Christian Nørve og ekspertpanelet. I årets sesong er advokat Kristin Fagerheim Hammervik... Les mer »
tv2

«Hodejegerne» blir ny drama-storsatsing på TV 2

Den nye serien «Hodejegerne», basert på Jo Nesbøs roman, blir TV 2s nye drama-storsatsning. Serien er under innspilling og får premiere på TV 2 Play og TV 2 i 2022. – Det... Les mer »
tv2

«Norges nye megahit»-låt til topps på hitlistene

Lørdag 20. november var det premiere på TV 2s lørdagssatsing «Norges nye megahit», hvor seks kjendiser skal forsøke å knekke koden for hvordan man skriver og produserer en landeplage. Og nå har det... Les mer »
tv2

TV 2 lager dokumentarserie om Tina Jørgensen-saken

Forfatter og tidligere politietterforsker Jørn Lier Horst og journalist Hans Petter Aass er sentrale i en kommende TV 2-serie om det uoppklarte drapet på Tina Jørgensen. – Vi har jobbet i lengre... Les mer »
betsson

Isak Dreyer tidenes «Farmen Kjendis»-favoritt

Nylig ble det klart hvem som skal delta i årets utgave av «Farmen kjendis». Som vanlig er det et spennende felt som skal sendes tilbake i tid. Betsson har nå satt oddsen,... Les mer »