tv2

TV 2 fortsetter humorsatsingen med serien «Krypto Kings»

Hva skjer når to kompiser finner ut at konfirmasjonspengene de investerte i kryptovaluta er blitt til 1,6 milliarder kroner? Humordramaet «Krypto Kings» har premiere på TV 2 Play 10. februar. Barndomsvennene Lars... Les mer »
tv2

Millionsuksess for «Hver gang vi møtes»

Premiereprogrammet hvor Bjørn Eidsvåg hylles har nå passert en million seere, og aldri før har så mange sett en episode av «Hver gang vi møtes». Årets sesong ligger an til å bli... Les mer »
tv2

«Blodsbrødre» er TV 2s nye dramasatsing

19. januar er det premiere på «Blodsbrødre» på TV 2 Play, en hardtslående krimthriller fra gjengmiljøet i Oslo. Serieskaper og regissør er Ole Endresen, kjent for flere internasjonale serie-suksesser. Du kan ta... Les mer »
tv2

Linnea, Sofie og Marna er nye profiler i «Bloggerne» på TV 2

Linnea Løtvedt (22) og Sofie Karlstad (25) er nye profiler i den nye sesongen av «Bloggerne» som er tilbake 2. januar på TV 2. Vi får også gjensyn med Marna Haugen (41),... Les mer »
altibox

Altibox og TV 2 enige om ny avtale

Den langsiktige avtalen mellom Altibox og TV 2 er nettopp signert, og TV 2s innhold er nå tilgjengelig for 550 000 TV-kunder. – Vi er glade for at vi har greid å... Les mer »
tv2

«Skal vi danse» får egen podcast!

Nå lanseres den nye podkasten «Skal vi danse podkast» som ledes av den nye programlederduoen Helene Olafsen og Anders Hoff. Hver onsdag kommer en ny episode. Det er topp stemning og høy... Les mer »
tv2

Cathrine Fossum blir ny programleder for Sommerhytta

Cathrine Fossum overtar etter Guri Solberg som programleder for Sommerhytta på TV 2. Solberg sier Cathrine Fossum er en stødig og dyktig dame som kommer til å lede Sommerhytta med stil. Innspillingen... Les mer »
tv2

Tegneseriesuksessen «Lunch» blir tv-serie på TV 2

Humordramaet «Lunch» er en satirisk serie om hverdagen på et helt vanlig norsk kontor. Dette er serien er for alle som har en jobb, skulle ønske de hadde en jobb, eller er... Les mer »
tv2

Siri Kristiansen ny programleder i «Huskestue»

– Dette er tull, tenkte jeg da TV 2 tilbød meg jobben. Det skjer aldri at det man drømmer om blir virkelig. Samtidig tenkte jeg at dette er perfekt. Dette blir bra.... Les mer »
brann hus

Død person funnet etter brann på Trofors

En person er nå funnet død etter boligbrannen på Trofors i Grane kommune lørdag. Vedkommende er ikke identifisert. En mann i 40-årene skal være savnet etter brannen, ifølge NRK. – Jeg kan... Les mer »