tinder dating

Tinder datingtips: Slik swiper du inn høstflørten

Høsten er her, og med begynnelsen av et nytt semester har mange for første gang gått inn i studentlivet – med alt det innebærer. Dette kan inkludere å bytte ut hjembyen med et nytt... Les mer »
mo i rana

26 nye lærlinger valgte Rana kommune som sin vei til fagbrevet

Lærlinger er en viktig del av Rana kommunes nye rekrutteringsstrategi. I dag ble 26 nye lærlinger ønsket velkommen til kommunen. Rana kommune kunne nylig ønske 26 nye lærlinger velkommen, i et oppstartsarrangement på rådhuset,... Les mer »
unio

SSB-rapport: Lønner seg ikke med høyere utdanning i offentlig sektor

De store velferdsyrkene i offentlig sektor med krav om høyere utdanning kommer dårligst ut i lønn når en ser hele yrkeslivet under ett. Det viser en rapport fra Statistisk sentralbyrå (SSB) som... Les mer »
rein

Sametinget støtter førstehjelpskurs i reindrifta

Sametinget har bevilget 295 000 kroner i tilskudd til Norske Reindriftsamers Landsforbund (NRL) til gjennomføring av førstehjelpskurs i reindrifta.  Norske Reindriftssamers Landsforbund (NRL) har etablert en HMS-tjeneste (helse, miljø og sikkerhet) for... Les mer »
skole universitet

Førsteinntak til videregående i Nordland: 89% har fått førsteønsket

Fredag ble førsteinntaket til videregående skole i Nordland gjennomført, og til sammen 7061 søkere med ungdomsrett har fått tilbud om skoleplass, 89 prosent av dem på sitt førstevalg. Svarfristen er 13. juli. ... Les mer »
håndverk

6,25 mill. kr til å styrke håndverksfagene

Norsk kulturskoleråd tildeles 6,25 millioner kroner over to år gjennom Håndverksløftet, som Sparebankstiftelsen DNB står bak. Pengene skal Kulturskolerådet bruke til å stimulere kulturskoler til å initiere eller styrke tilbud innen tradisjonshåndverksfagene rettet... Les mer »
nfk

Vil fjerne 25-årsregelen i Nordland

25-årsregelen i videregående skole i Nordland vil trolig bli skrotet. –Vårt mål er at flest mulig nordlendinger skal fullføre videregående skole gjennom hele livet. Da må vi legge til rette for det... Les mer »
tv2

Her er elevene på Truls og Hellstrøms kokkeskole

I «Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm» har den folkekjære duoen Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm rekruttert 12 lærevillige kjendiselever som skal kjempe om tittelen «Kokkeskolens stjerneelev». Truls Svendsen har gjennom fem sesonger... Les mer »
utdanning

Over 25 år`? Gratis utdanning i Nordland

Nordland fylkeskommune planlegger tre stedsbaserte og to samlingsbaserte opplæringstilbud for voksne skoleåret 2023/2024. Oppstart av tilbudene avhenger av nok søkere. Det tilbys også modulisert fag- og yrkesopplæring for voksne, opplyser Rana kommune. Les mer »
nfk

Slik skal Campus Nesna utvikles

– Utviklingen av campusen på Nesna er viktig for både Nordland og hele Distriktsnorge. Det viser en rapport fra en arbeidsgruppe som det siste året har jobbet med det neste steget for... Les mer »