Fikk 220 millioner etter avlyste reiser i korona-tiden

jorden

Tryg Forsikring har behandlet 55.000 reiseforsikringssaker i forbindelse med korona-pandemien. Til sammen har kundene fått utbetalt 220 millioner kroner i reise-erstatninger de siste 15 månedene.

– Mange har nok oppdaget betydningen av en god reiseforsikring gjennom korona-tiden, sier Trygs norske landesjef Espen Opedal.

– Uten en forsikring hadde mange vært nødt til å dekke avlyste og avbestilte reiser fra egen lommebok, understreker Opedal. Han opplyser videre at bare svært få kunder har sagt opp reiseforsikringen sin i koronatiden.

Trygs reiseforsikring dekker nå reiser i hele EU/Schengen/Storbritannia, uavhengig av landets status. Forsikringen dekker også reiser til alle land utenfor Europa der det ikke er utstedt reiseråd fra norske myndigheter.

Tryg Forsikring la i dag frem et halvårsresultat som viser et overskudd for den norske virksomheten på 598 millioner kroner, mot 307 millioner i første halvår i fjor.

– Selv om vi har hatt store, ekstraordinære utbetalinger innenfor reiseforsikring, har vi hatt en svært god kundevekst. Tryg har nå 440.000 privatkunder i Norge, sier Espen Opedal.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.