sexy

Ny undersøkelse: Derfor barberer vi oss nedentil!

I en ny, landsdekkende og representativ undersøkelse, gjennomført av YouGov, har Kondomeriet kartlagt nordmenns sexvaner – og blant annet avdekket hvordan norske menn og kvinner forholder seg til intimbarbering, melder Bodøposten. Der kommer det... Les mer »
svømme bad

Forebygging av drukninger: Årets viktigste dag

25. juli er FNs Verdensdag for å forbygge drukninger. I Norge får eldre testet sin livredningskompetanse i regi av Norges Livredningselskap.  – Dette er en av de viktigste dagene i året for... Les mer »
alkohol

To av fem i Nord-Norge opplever problematisk bakrus

Sommer er høytid for nordmenns alkoholinntak, og to av fem i Nord-Norge opplever redusert form dagen derpå viser en fersk undersøkelse. Blant de mellom 18 og 34 år svarer over halvparten at... Les mer »
jysk

JYSK forplikter seg til barnekreftsaken

Tidligere i år ble JYSK Norge med på landets største fotball lag, for å vise støtte til kreftsyke barn sammen med Barnekreftforeningen. Målet var å samle inn penger til barnekreft. Nå ønsker... Les mer »
nfk

Tilskudd til Friskliv i Nordland

Nordland fylkeskommune fordeler på oppdrag fra Helsedirektoratet, tilskudd til Frisklivs-, lærings- og mestringstilbud i kommunene. Tilskuddsordningen skal stimulere til etablering og videreutvikling av kommunale frisklivs-, lærings- og mestringstilbud. Nordland fylkeskommune fordeler tilskuddene... Les mer »
pr-o

Verdens første bilstol med integrert airbag for barn

Verdens første bilstol med integrert airbag, Anoris T i-Size fra Cybex, har nylig vunnet prisen som den best testede bilstolen for barn noensinne, ifølge Stiftung Warentest og ADAC. Den forovervendte bilstolen sine testresultater illustrerer... Les mer »
lege

Godtar ikke at tarmkreftkirurgi fjernes fra Mo i Rana

Styret i Helse Nord skal 22. juni behandle saken om tarmkreftkirurgi i Helgelandssykehuset. Innstillingen fra administrerende direktør i Helse Nord er at tarmkreftkirurgien skal legges til Mo i Rana midlertidig fra høsten... Les mer »
apollo

Fjerning av reiserestriksjoner gir økt feriesalg

Spania, Kypros og Italia slutter seg til landene som nå fjerner alle innreisekrav. Påbudet om munnbind lettes også på rundt i Europa, og hos Apollo merkes det tydelig på salget. Allerede tidlig... Les mer »
lege

Avslutter corona-testing i Rana

Testklinikken for coronavirus på Selfors settes i dvalemodus fra 10. juni, opplyser i Rana kommune. – Etterspørselen etter covid-tester har falt kraftig de siste månedene. Vi ser derfor ikke behov for å... Les mer »
nfk

Vil ha fart på nytt sykehus i Helgeland

– Det må følge penger til Helgelandssykehuset. Og det må skje nå, sier fylkesrådsleder Tomas Norvoll. Fylkesrådsleder Tomas Norvoll hadde ett hovedbudskap til styret i Helse Nord i dag. – Det må... Les mer »