Nærings- og fiskeridepartementet

LESERINNLEGG: Ditt besøk kan gjøre en forskjell for Mo i Rana

Sola har snudd, og vi går mot lysere tider. Men, selv om det nylig kom noen lettelser i smittevernreglene, henger det fortsatt mørke skyer over reiselivsnæringen mange steder i landet. Av næringsminister... Les mer »
cv mal

Halvparten av arbeidsstyrken åpne for ny jobb

Pandemien har gjort at mange har revurdert om jobben fortsatt passer inn i livet. Halvparten av arbeidsstyrken er nå enten på jakt etter ny jobb eller åpne for nye muligheter, og 3.... Les mer »
fyrverkeri

Omtrent en av tre vil forby privat fyrverkeri

En ny undersøkelse viser at 64 prosent er helt enig eller noe enig i at det er riktig å forby privat fyrverkeri på nyttårsaften. Blant disse er 36 prosent helt enige om... Les mer »
nyttårsaften

Fyrverkerisalget er i gang! 7 tips til trygg nyttårsaften

Fyrverkerisalget har startet og avsluttes allerede fredag. Fyrverkeriforeningen melder om stor pågang og ber om at nordmenn gjør innkjøpene i god tid før nyttårsaften slik at man slipper køer. Hvert år har... Les mer »
fyrverkeri

Ikke glem beskyttelsesbrillene på nyttårsaften!

Nyttårsfeiringen forbindes ofte med fyrverkeri, men ikke alle er like flinke til å beskytte seg. Norsk brannvernforening anbefaler at alle som skal håndtere og se fyrverkeri bruker beskyttelsesbriller på nyttårsaften. I 2008... Les mer »
munnbind

– Veldig viktig at penger til helsefrivilligheten kommer på plass

I januar skal Stortinget behandle regjeringens tiltakspakke for utsatte grupper. – Dette er sårt tiltrengte midler for helsefrivilligheten, sier generalsekretær i Stiftelsen Dam, Hans Christian Lillehagen. – Vi er glad for at... Les mer »
ks

Minst dobbelt koronatillegg til ansatte i kommunene

KS har nå inngått en sentral avtale med arbeidstakerorganisasjonene som minst fordobler betalingen for ekstraarbeid under koronapandemien. Avtalen åpner for å bruke merarbeid og overtid i større grad, slik at kommunene kan... Les mer »
ys

YS om lønnsstøtteordningen: – Nå er det opp til arbeidsgiverne

– Jeg er glad for at lønnsstøtteordningen endelig kommer på plass. Nå kan vi forhåpentligvis hindre et permitteringsras i jula, sier YS-leder Erik Kollerud. YS har ved flere anledninger etterlyst en lønnsstøtteordning... Les mer »
mat pleie sykehus

Sykefravær skaper utfordringer i Vefsn

Sykefravær skaper problemer for hjemmetjenesten i Vefsn, opplyser Helgelendingen. Kommunen opplyser på sine nettsider at de kan bli nødt til å utsette eller avbestille tjenester som praktisk bistand og dusj, ifølge NRK. –... Les mer »
coop norge

Coop og kundene støtter Rosa sløyfe med over 10 millioner

I oktober støttet Coops kunder Rosa sløyfe-aksjonen ved å kjøpe frukt og grønt, utvalgte hygieneprodukter og donasjonsvarer. For andre året på rad endte bidraget på over 10 millioner kroner. Målet med Rosa... Les mer »