Podcast: Finansierer Norge islamsk terror mot Israel?

gunnar andreassen

I en fersk podcast diskuterer journalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani det islamske terror-angrepet i Israel, skattefinansiering av terror og mye mer, alt sammen med et humoristisk skråblikk.

Podcasten har nå blitt omtalt av nettavisen Pengenytt som setter fokus på skattefinansiering av terror. Den underholdende podcasten inneholder også flere kontroversielle uttalelser:

– Det er jo en viktig sak, hvor er det disse terroristene kommer ifra, de skal jo ha lønn, ferietillegg, pensjon og sykepenger. Hvor er det de får våpen, penger og finansiering fra, spør Andreassen.

– Det vet vi ikke ennå, det må diskuteres og overveies, sier komikeren Martin Soulimani idet han parodierer Jonas Gahr Støre.

– Det er akkurat det som er problemet, såvidt jeg har skjønt, og nå kan ikke jeg påstå jeg har fasiten, men jeg har fått med meg at noen hinter at oss norske skattebetalere er med på dette, sier Andreassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.