ANNONSE: Personlige halsbånd til din beste venn

Etter en lang arbeidsdag kan du bare ha behov for å komme hjem og slenge bena på bordet, men så er det alltid en som kan få humør og energinivå på topp igjen. Med en logrende hale som velkomst, er det vanskelig å ignorere hvor mye du har vært savnet de seneste timene. Selv om du drømte om å legge deg på sofaen i en halv time, har den våte snuten lagt helt andre planer med halsbånd og hundekobbel. Det er vanskelig å stå for store tiggende hundeøyne og den dårlige samvittigheten kommer fort hvis sofaen en sjelden gang vinner. Som plaster på såret kan du for eksempel skjemme bort den pelsede vennen din med litt ekstra luksus.

Skreddersydde produkter til hunden din

Med et halsbånd i skinn til hund får du et stilig produkt som både er funksjonelt og flott. Et hundehalsbånd med navn på blir både du og hunden din glade for. Hundehalsbåndet i skinn er et bærekraftig og miljøvennlig alternativ til for eksempel et halsbånd i nylon. Ved å trykke navnet på hunden din i vegetabilsk garvet kjerneskinn, blir produktet helt unikt. Med forskjellige muligheter for bredde på halsbåndet, passer hundehalsbåndet til både små hunder og store hunder. De ulike fargene på skinn og metall kan matche pelsen til hunden din slik at hunden får akkurat det utseendet som du ønsker. Uansett hvilket navn din pelsede venn har, kan det trykkes i skinnet på halsbåndet. Du kan også trykke navn på det matchende hundekobbelet. Et matchende hundekobbel i skinn passer perfekt sammen med halsbåndet samtidig som hunden din får glede av det. Det faste hundekobbelet har den samme rekkevidden hele tiden og gjør det enkelt for hunden din å gå pent.

Et slitesterkt og stilig halsbånd

Et hundehalsbånd i skinn er slitesterkt og tåler både en tur i skogen og en tur i mange vannpytter. Med den stilige og tidløse designen kan du ikke annet enn å bli glad for et hundehalsbånd i skinn som kan følge hunden din gjennom hele livet, se mer her. Hundehalsbåndet er laget i mykt kjerneskinn slik at halsbåndet ikke er irriterende å ha på seg for hunden din. Hunden din kan ha halsbåndet på seg både dag og natt uten problemer. Hundehalsbåndet er utformet for å være praktisk, med andre ord er det ikke mer på halsbåndet enn det som det er behov for. Det fjerner for eksempel tvil om hvilken metallring kobbelet skal i. Den stilrene designen gjør at halsbåndet aldri går av moten. Du har også mulighet for å få et helt unikt halsbånd ved å trykke navnet på hunden din i skinnet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten