Datingappen happn lanserer ny funksjon:
 En ny måte å møte mennesker på

apple

Med den nye funksjonen, har single alt de trenger for å ta tilbake kontrollen over kjærlighetslivet sitt i 2023.

happn, en av verdens mest nedlastede datingapper, lanserer i dag en ny funksjon kalt “Hub”. Alle 135 millioner av single som har registrert seg i appen, vil nå kunne utforske den nye huben. Det gir brukerne en ny og unik måte å date og møte mennesker på.

Den nye funksjonen er laget basert på trendene som kom frem i happns trendbok for 2023: single ønsker å ta tilbake kontrollen for eget kjærlighetsliv. De ønsker å kunne legge inn valg, filter og evaluere kompatibiliteten, for å oppfylle sine ønsker.

Den nye funksjonen vil være tilgjengelig direkte i navigasjonen inne i appen, delt opp i fire deler: 

  • Oppdag: her finner brukerne valg som optimaliserer deres opplevelse av appen, de kan velge å interagere med profiler som er nye, sertifiserte eller pålogget. 
  • Spill: Her finner single spillet CrushTime, som kan krydre søket etter en ny Crush – en enklere måte å møte nye mennesker på. 
  • Utforsk: happn gir tilgang til Kartet, som er en del av deres lovnad: en autentisk opplevelse basert på virkeligheten. Denne viktige delen av applikasjonen vil være tilgjengelig via huben, der den vil gi brukerne valget om å utforske kartet og oppdage profilene de har krysset veier med. “Utforsk” vil også inkludere nye valg som gir deg tilgang til å raffinere navigasjonen: de du har gått forbi oftest og de du nylig har gått forbi. 
  • Møt: Denne delen av huben tilbyr single å bruke et filter på preferanser som allerede er lagt til profilene: type forhold som søkes, lidenskap og lignende. Det gjør det lettere å avgrense søket mer presist. Som nevnt i trendboken, vil 2023 være året der det er viktig med kompatibilitet, verdier og felles interesser. 

– Vi tenker konstant på forbedringer av appen, der vi alltid stiller spørsmålet: hvordan kan vi gjøre det så tett på singles virkelige liv som overhodet mulig? Det å krysse veier har alltid vært det første svaret: de tyr til happn når de har gått forbi eller møtt noen på et gatehjørne, i en bar, restaurant eller lignende, men det trenger ikke å stoppe der. Det at vi har laget huben, er et svar på de nye trendene. Nå er det mulig å utforske profiler basert på felles interesser, ta muligheten å møte noen basert på hvor ofte man har gått forbi noen, eller å velge din fremtidige Crush basert på flere kriterier, sier Julie Prieur, Chief Product Officer i happn.

Bak hver del av huben, er det nye muligheter for brukeren: valget om en liste med verifiserte brukere kan for eksempel gi et tryggere søk, og muligheten med en liste over de du nylig har gått forbi vil gi umiddelbare muligheter – dette er bare begynnelsen. Huben vil, i tillegg til å spare brukeren for tid, tilby mange muligheter for utvikling i henhold til deres behov. 

– Huben representerer mangfoldet av ønsker, møter og opplevelser. Menneskelige interaksjoner er aldri binære, og happn reflekterer nå alle disse mulighetene. Vår ambisjon er å gi single tilbake kontrollen over eget kjærlighetsliv, og å sette menneskelige og sosiale interaksjoner som vår hovedprioritet. Dette er kun starten av et år med innovasjon for happn. Vi er ledende i denne sektoren, og vårt unike konsept gjør oss til et av gullkorn innen den franske teknologiindustrien. Derfor skal vi bruke alle ingrediensene som har gitt oss suksess, til å overraske brukerne og tilby dem den beste opplevelsen: så nærme deres behov og virkelige liv som mulig, sier Karima Ben Abdelmalek, CEO og President i happn.

Huben er tilgjengelig i happn i dag (i hele verden på iOS og Android).

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.