Eplehuset med gratis ryddeutstyr til strandryddeuken

strandryddeuken

Denne uken er det ryddedugnad i hele landet, og Eplehuset inviterer til å bli med i kampen mot marin forsøpling. I forbindelse med ryddedugnaden vil du få utdelt gratis ryddeutstyr i alle av Eplehuset sine butikker og servicesentre.

Dette består av hansker, avfallsposer og en Ryddeveileder fra Hold Norge Rent med mer praktisk informasjon rundt tiltaket. Alt du trenger for å kunne bidra i ryddedugnaden.

Plasten tar over verdenshavene
Hvert år havner over 8 millioner tonn plast i havet. Om dette fortsetter, kommer det innen år 2050 til å være mer plast enn fisk i verdenshavene våre! Vi kan ikke bare sitte og se på at dette skjer.

Derfor arrangerer Hold Norge Rent – for syvende år på rad – strandryddedagen. Norges største kollektive ryddedugnad.

Hold Norge Rent + Eplehuset
Ingenting er så viktig som miljøet. Derfor valgte Eplehuset i 2017 å inngå et samarbeid med Hold Norge Rent. Første store prosjekt på planen er strandryddeuken, 30. mai – 6. mai, med strandryddedagen, 5. mai, som høydepunkt.

– Alle butikkene våre ligger langs kysten eller innsjøer, og det er derfor veldig naturlig for oss å delta i denne ryddedugnaden. Enten ved å dele ut ryddeutstyr til kunder som ønsker å delta, eller ved å spre budskapet til kunder, familie, venner og naboer. Alle slike tiltak hjelper. Forteller Marius Brevik, markedsdirektør i Eplehuset.

Det er ingen tvil om at å spre budskapet hjelper. Strandryddedagen har fra oppstarten i 2011 gått fra å engasjere 1 978 strandryddere, til å samle hele 48 702 frivillige strandryddere i 2017. Målet for 2018 er å passere 50 000 strandryddere. Det skal Eplehuset være med å bidra til.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.