Too Good To Go

Too Good To Go: 3,7 millioner måltider reddet

Nordmenn har reddet 3,7 millioner poser med overskuddsmat fra å ende opp som svinn. Så langt i år ligger tallet på 1 million poser – en økning på 13 prosent fra samme... Les mer »
lyd høyttalere radio

Frank Ocean, Victor Leksell og DUA LIPA – Dette er de vanligste sjekkelåtene

Musikk er så absolutt en smart samtaleåpner, men det kan også være et godt verktøy for å uttrykke følelser som kan være vanskelige å formulere med ord. Ikke minst i datingsituasjoner. Men... Les mer »
iphone spill

Mobilspill-boom under Covid-19

Aldri før har vi brukt mer tid på mobilene våre, og aldri før har vi spilt mer mobilspill enn nå. Salgssjef i en av verdens største plattformer for mobilannonsering kaller det en... Les mer »
bil ratt speedometer

Nordmenn tjente 36 millioner kroner på utleie av privatbil i sommer

Som følge av stengte grenser sørover i Europa har folk flest feriert i Norge i sommer. Det har vært god butikk for de som velger å leie ut bilen sin på bildelingstjenesten... Les mer »
bodøposten

Nå er det høysesong for mobilskader

Det er sommer, det er varmt, vi er mye ute og aktiviteten er høy. Aldri tar vi mer bilder og video på mobil enn på sommeren, og de aller fleste deles i... Les mer »
apper

9 av 10 blir oppringt av ukjente numre: Dette må du passe på

Hele 97 prosent sier at de blir oppringt av ukjente numre ifølge en undersøkelse gjennomført av Kantar på vegne av Telenor. Vær spesielt oppmerksom når ukjente ringer deg, sier sikkerhetsdirektøren i Telenor.... Les mer »
fiskher

Appen FiskHer tar av i sommer

Den siste måneden har mer enn 60.000 nordmenn lastet ned og tatt i bruk en ny norsk fiskeapp, som gikk rett inn på topplistene hos både AppStore og Google Play. – Dette er... Les mer »
apple

– En solid utvikling blant de yngre

Det er en signifikant økning i unge som vil selv selge egen bolig, ifølge den ferske eiendomsundersøkelsen til søkegiganten finn.no. – Tallene viser en solid utvikling – som vil selge egen bolig–... Les mer »
musikk podcast iphone

Nytt Telenor mobilabonnement med ubegrenset data

Nordmenn er ivrige mobilbrukere, og tall fra Telenor viser at dataforbruket har økt med 28 prosent i snitt de siste tre årene. Telenor forventer at økningen fortsetter, ikke minst ved introduksjonen av... Les mer »
ungdom helse

Ny undersøkelse fra happn: Hver tredje gjør seg kostbar når de dater

Har du noen gang datet og gjort deg kostbar? Du har kanskje ventet litt ekstra lenge med å svare på en SMS fra noen du treffer? En ny undersøkelse fra den globale... Les mer »