bodøposten android

Nytt abonnement for både 4G og 5G

Mennesker som er avhengig av mobiltelefon for å utføre særlige samfunnsviktige oppgaver kan nå få prioritetsabonnement som også fungerer i 4G og 5G nettet. – Det er avgjørende at mennesker som utfører... Les mer »
juletre

Nordmenn lar stjernetegn bestemme: Fortsetter å date selv om kjemien er fraværende

Det kan være vanskelig å navigere i dagens datinglandskap. Når du starter å date en person, er det ikke sikkert daten samsvarer med dine forventninger. Simone Quist Mathiesen, datingekspert i happn, mener dating... Les mer »
iphone

Allente endrer strømmepakkene

Allente gjør endringer i tilbudet til strømmekundene, etter at folk har gitt beskjed om hva de ønsker fra sin underholdningsleverandør i en stor forbrukerundersøkelse. Selskapets svar er mer fleksible abonnementer. – For... Les mer »
elkjøp

Elkjøp og Virke ba Statsministeren kutte momsen på reparasjoner

Oppfordringen til Statsminister Jonas Gahr Støre var klar da han besøkte Elkjøps verksted for å lære om reparasjoner og diskutere sirkulærøkonomi. – Elkjøp og handelen er et avgjørende bindeledd mellom myndigheter, produsenter... Les mer »
abonner

Digipost passerer tre millioner brukere

Denne uken passerte Digipost tre millioner brukere. Omtrent to av tre innbyggere over 15 år har nå en sikker digital postkasse, og tilliten til tjenesten er høy. – Tre millioner er en... Les mer »
mat data

Ny undersøkelse: 4 av 10 nordmenn bruker skjerm daglig mens de spiser

I en ny undersøkelse fra HelloFresh svarer 1 av 5 nordmenn at de føler seg mindre stresset når de spiser sammen med andre. – Ro, glede ved matlaging og felles måltider med... Les mer »
jobbsøknad

Slik kan du unngå data- og phishingangrep

49 prosent av befolkningen følger ikke ekspertenes råd for bruk av passord på datamaskin, smarttelefon og annen teknologi knyttet til internett. – Dette er svært bekymringsfullt og viser hvorfor det bør mer... Les mer »
iphone

Telia: Apple iPhone 15-modellene rett til topps

Etter kun noen dager i salg gikk Apples helt nye iPhone 15 Pro rett til topps på listen over de mest solgte telefonene i Telias kanaler i september. Samsung Galaxy S23 Ultra... Les mer »
iphone

Guide til trygg dating på Tinder

Tinder, sammen med sitt morselskap, Match Group, lanserer Guide til trygg dating i samarbeid med NO MORE, en global ideell organisasjon som jobber for å stoppe seksuelt misbruk og vold i nære relasjoner. Ifølge... Les mer »
tinder dating

Tinder datingtips: Slik swiper du inn høstflørten

Høsten er her, og med begynnelsen av et nytt semester har mange for første gang gått inn i studentlivet – med alt det innebærer. Dette kan inkludere å bytte ut hjembyen med et nytt... Les mer »