vinter jul

Oppsummering av datingåret 2020: Slik så det norske datinglivet ut

Vi har nettopp kommet inn i 2021 og lagt et kaotisk 2020 bak oss. 2020 var året som forandret det meste i hverdagen vår; alt fra hvordan vi omgås, reiser og jobber... Les mer »
forbrukslån

Ny undersøkelse: Minst halvparten har alle passord i hodet

Bare én av fire skriver ned passordene sine og samme andel bruker programvare som hjelp for å huske dem. Det kan tyde på at mange gjenbruker passord. – Bruker du det samme,... Les mer »

Guide: Krav for å spille ansvarlig på nett

Om man spiller på nettcasino er det veldig viktig at man spiller ansvarlig. Nå er det ikke alle som vet hva som er de usynlige «kravene» for å spille ansvarlig på nett,... Les mer »
elkjøp

Koronakrisen skaper mer teknologisk utenforskap

Hver femte nordmann mangler tilgang til teknologien de trenger, ifølge Elkjøps Teknotrøbbel-undersøkelse. – For mange er teknologi et hinder for inkludering i samfunnet, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge. Etter... Les mer »
bil mobil

Nå tredobles straffen: – Håper folk tar ansvar

Regjeringen tredobler straffen for mobilbruk i bil. – Jeg håper folk tar ansvar. Det er en livsfarlig uvane, det sier fagsjef på motor i Frende Forsikring, Roger Ytre-Hauge. Tidligere i høst gikk... Les mer »
bodøposten android

Unge er mest positive til å kjøpe brukt mobil

En ny undersøkelse viser at 4 av 10 under 30 år synes det er greit å kjøpe brukt mobiltelefon. – Unge er langt mer positive til å kjøpe brukt mobil enn godt... Les mer »
Clas Ohlson

Få videohjelp hos Clas Ohlson med hverdagsproblemer

Nå lanseres tjenesten videohjelp med Clas. Kundene kan nå enkelt få råd og hjelp fra kyndige reparatører direkte i mobilen. Tjenesten er gratis for Club Clas medlemmer. Videohjelp med Clas er en tjeneste... Les mer »
Too Good To Go

Too Good To Go: 3,7 millioner måltider reddet

Nordmenn har reddet 3,7 millioner poser med overskuddsmat fra å ende opp som svinn. Så langt i år ligger tallet på 1 million poser – en økning på 13 prosent fra samme... Les mer »
lyd høyttalere radio

Frank Ocean, Victor Leksell og DUA LIPA – Dette er de vanligste sjekkelåtene

Musikk er så absolutt en smart samtaleåpner, men det kan også være et godt verktøy for å uttrykke følelser som kan være vanskelige å formulere med ord. Ikke minst i datingsituasjoner. Men... Les mer »
iphone spill

Mobilspill-boom under Covid-19

Aldri før har vi brukt mer tid på mobilene våre, og aldri før har vi spilt mer mobilspill enn nå. Salgssjef i en av verdens største plattformer for mobilannonsering kaller det en... Les mer »