bodøposten

Nå er det høysesong for mobilskader

Det er sommer, det er varmt, vi er mye ute og aktiviteten er høy. Aldri tar vi mer bilder og video på mobil enn på sommeren, og de aller fleste deles i... Les mer »
apper

9 av 10 blir oppringt av ukjente numre: Dette må du passe på

Hele 97 prosent sier at de blir oppringt av ukjente numre ifølge en undersøkelse gjennomført av Kantar på vegne av Telenor. Vær spesielt oppmerksom når ukjente ringer deg, sier sikkerhetsdirektøren i Telenor.... Les mer »
fiskher

Appen FiskHer tar av i sommer

Den siste måneden har mer enn 60.000 nordmenn lastet ned og tatt i bruk en ny norsk fiskeapp, som gikk rett inn på topplistene hos både AppStore og Google Play. – Dette er... Les mer »
apple

– En solid utvikling blant de yngre

Det er en signifikant økning i unge som vil selv selge egen bolig, ifølge den ferske eiendomsundersøkelsen til søkegiganten finn.no. – Tallene viser en solid utvikling – som vil selge egen bolig–... Les mer »
musikk podcast iphone

Nytt Telenor mobilabonnement med ubegrenset data

Nordmenn er ivrige mobilbrukere, og tall fra Telenor viser at dataforbruket har økt med 28 prosent i snitt de siste tre årene. Telenor forventer at økningen fortsetter, ikke minst ved introduksjonen av... Les mer »
ungdom helse

Ny undersøkelse fra happn: Hver tredje gjør seg kostbar når de dater

Har du noen gang datet og gjort deg kostbar? Du har kanskje ventet litt ekstra lenge med å svare på en SMS fra noen du treffer? En ny undersøkelse fra den globale... Les mer »
bodøposten

Lanserer Norges raskeste bredbånd

Get lanserer nå Norges raskeste bredbånd for privatkunder som en del av selskapets storstilte modernisering og oppgradering av fastnettet. Kundene vil nå kunne få hele 1 250 Mbps i nedlastingshastighet, samtidig som... Les mer »
apple

LESERINNLEGG: Dropp smitteappen, Høie!

Har du lastet ned smitteappen, så har du blitt lurt. Teknologien virker ikke, effekten uteblir, og den ivaretar ikke personvernhensynet. Til tross for at ekspertgruppen ikke anbefalte å lansere appen, valgte Bent Høie... Les mer »
fest alkohol

Ny undersøkelse fra happn avslører: Så lenge skal du vente med å si «jeg elsker deg»

Treffer du noen som du har begynt å bli glad i? Etter å ha datet en stund syns mange det er naturlig å si de tre magiske ordene. Men hva er egentlig... Les mer »
coop

Mobilbetaling tar av i Coops butikker i Helgeland

Berøringsfri betaling i kassen gjør at rekordmange har tatt i bruk Coops mobilbetalingsløsning Coopay de siste ukene. Coop ble i fjor høst den første dagligvarekjeden i Norge med egen mobilbetalingsløsning, og over... Les mer »