gunnar andreassen

Meld feil til Rana kommune med ny app

Er det hull i asfalten, eller lekker det vann i gata der du bor? Kanskje er et kumlokk på avveier eller en hekk i en hage så høy at det skaper farlige... Les mer »
iphone

Slik blir du en bedre dater: Single bør jobbe med selvfølelsen

Mangel på god selvfølelse, selvinnsikt og tro på seg selv kan være årsakene til de vanligste feilene som gjøres på date. Sammen med en ekspert forklarer datingappen happn hvorfor og hvordan du... Les mer »
musikk podcast iphone

Mobilvirus spres via MMS

Flubot har fått en ny smittebølge, og denne gang spres det via MMS. – Ikke trykk på ukjente lenker. Ice registrerer at mobilviruset Flubot igjen har fått et oppsving, og denne gangen... Les mer »
tinder

Tinder lanserer blind date i Norge

Tinder utvider nok en gang sin portefølje av funksjoner, og medlemmene får nå en ny måte å skape mellommenneskelige relasjoner på. Tinder blåser liv i den klassiske måten å treffe folk på... Les mer »
Circle K

Circle K-stasjon i Mo i Rana reddet flest måltider i Nordland

 løpet av ett år har 14 Circle K-stasjoner i Nordland reddet totalt 8300 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Mo i Rana redder aller mest mat... Les mer »
officelink

OfficeLink i Bodø – Mer enn bare betalingsløsninger

OfficeLink i Bodø startet som en lokal bedrift i Bodø som bare drev med kassaløsninger og betalingsterminaler. Nå har bedriften i Bodø utvidet med avdelinger i Kristiansand, Oslo, Jessheim og Trondheim. Dette... Les mer »
data program web

Derfor kan dine personopplysninger være gull verdt for kriminelle

Bare i løpet av det siste året har det ifølge Europol vært en boom i etterspørselen etter stjålne personopplysninger på det mørke nettet. Slik misbruker de kriminelle informasjon om deg til alt... Les mer »
apple

Svindel-SMSer sendt i Kredinor sitt navn

Det er denne helgen sendt svindel SMS-er med link hvor det gis inntrykk av at Kredinor er avsender. Det virker som om mottakerne her «tilfeldige» personer. Kredinor har IKKE sendt SMS-varsel denne... Les mer »
nfk

Avvikler SMS-varsling for Kjølhågen

Nå blir det slutt på varslingstjenesten for vegen over Kjølhågen ved Andøy. Etter 1. november 2021 vil det ikke komme flere tekstmeldinger om at fv. 82 ved Kjølhågen er stengt eller åpen. Det... Les mer »
apple

68 % av norske single mener at man kan forelske seg i en stemme

I september 2021 lanserte happn nye stemmefunksjoner i appen, happn voice, for å gi single en mer emosjonell og autentisk nettbasert datingopplevelse. Fra og med i dag kan norske single endelig bruke... Les mer »