data

Ny undersøkelse: Stjernetegnet du bør date I sommer

At astrologi kan hjelpe til med å forutsi hvordan datinglivet ditt vil se ut, er noe vi ser mye av. Men hvilket stjernetegn bør du satse på? Og i hvilken periode er... Les mer »
ungdom helse

Happn avslører: Slik dater vi etter pandemien

Det har vært et tøft år for mange single. Pandemien har utfordret hverdagslivet på mange måter og stukket kjepper i hjulet for datinglivet. En del har brukt datingapper mer enn før, mens... Les mer »
Too Good To Go

Nærbutikken inngår samarbeid med Too Good To Go

88 av butikkene til kjeden som representerer mindre lokalbutikker over hele landet, er nå med i appen. Antall dagligvareaktører i matredder-appen har økt kraftig det siste året, og siste tilskudd er Nærbutikken. Kjeden driftes... Les mer »

Underholdning i mobiltelefonen

Dagens moderne mobiltelefoner gir oss underholdning rett i lommen. Det finnes ingen grenser for hva den kan brukes til, og kvaliteten blir bare bedre og bedre etter hvert som teknologien gir oss... Les mer »
påske

Kirkens SOS: – Enda høyere alvorlighetsgrad denne påsken

Kirkens SOS har besvart 2391 samtaler mellom palmesøndag og påskeaften. 25% av samtalene har omhandlet selvmord, en økning fra 21% året før. – I påsken i fjor så vi en dobling av... Les mer »
ipad

Ny undersøkelse: Bærekraft motiverer flere til å flytte sammen

Datingappen happn har i samarbeid med IKEA kartlagt hvilke holdninger norske single har til relasjoner og til å bo sammen. Resultatet viser at én av to ser på bærekraft som en viktig... Les mer »
vann

Kokevarsel for Fridal vannverk i Fauske

Det er sendt sms-varsling til alle berørte abonnenter der det beskrives at det er plassert vannpost ved Valnesfjord Helsesportsenter. I første omgang jobbes det nå med å etablere pumpeanlegg fra reservevannkilden (Trolovesvatnet)... Les mer »
bodøposten android

Telefonkaos hos Rana kommune

Rana kommune har dessverre feil på sentralbordet og kan ikke nås på telefon. Det jobbes med å få rettet opp feilen, opplyser kommunen. – Er det noe som haster kan vi nås på... Les mer »
apple

Ny undersøkelse: 1 million nordmenn spiller mobilspill hver dag

Nordmenn spiller på mobilen i tide og utide. Mens 1 av 4 spiller på do, er det også flere som innrømmer å spille mens de spiser, mens de prater med folk og... Les mer »
vinter jul

Oppsummering av datingåret 2020: Slik så det norske datinglivet ut

Vi har nettopp kommet inn i 2021 og lagt et kaotisk 2020 bak oss. 2020 var året som forandret det meste i hverdagen vår; alt fra hvordan vi omgås, reiser og jobber... Les mer »