SATSELIXIA tilbyr betaling med Apple Pay

apple

SATSELIXIA gjør det nå mulig å betale med Apple Pay på samtlige treningssentre i Norge, og gir alle medlemmer anledning til å betale på en rask, enkel og sikker måte med mobiltelefonen.

Tilbudet gjelder for alle med Visa-kort i Nordea eller Santander, og som har iPhone SE, iPhone 6 eller senere, samt Apple Watch.

– Vi ønsker at det skal være enkelt og raskt for våre medlemmer å handle hos oss, og vi er derfor svært glade for at vi nå kan tilby våre medlemmer muligheten til å betale med mobilen, sier Silje Garberg Ree, Nordic Retail Director i SATSELIXIA.

Ved bruk av Apple Pay tildeles et unikt kontonummer for enheten (Device Account number), som krypteres og lagres sikkert på kundens enhet. Det faktiske kortnummeret blir ikke lagret på enheten eller på Apples servere.

– Det er viktig for SATSELIXIA å være tidlig ute med å tilby nye og gunstige løsninger, som styrker hele kundeopplevelsen for våre medlemmer, sier Silje Garberg Ree.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.