Bli med på supermatens dager 24. – 26. mai!

oppskrifter mat

La oss slå fast det viktigste først: Supermat er enkel, sunn og smart mat! Det er matplanter med gode næringsverdier, som kan gi en positiv innvirkning på helsen din.

Har du lyst å lære mer om supermat eller prøve produkter du aldri har prøvd før? Ta turen innom din nærmeste Life- eller Sunkost-butikk fra 24. – 26. mai for gode tips og 30 % rabatt på alle Supernature-produkter. Kyndige butikkansatte står i tillegg klare med gode råd og deilige smaksprøver!

Hva er supermat?
Begrepet supermat er kun en måte å klassifisere de aller beste matplantene våre på. Supermat gir deg bredspektret næring på en enkel og rask måte – uten at du trenger å forandre kostholdet ditt.

Det finnes ikke noe rett eller galt, på samme måte som at det ikke finnes en «riktig» frukt eller grønnsak å starte med når du skal velge fra grøntdisken.

Hvorfor supermat?
Supermat gir deg næringsstoffer du har godt av. Visste du for eksempel at spirulina inneholder vitamin A og K, eller at 2 ts av den blåbrønne algen inneholder dobbelt så mye betakaroten som en stor gulrot? Har du hørt at råkakao er bra for deg som trener fordi den er rik på protein og magnesium? Topper du smoothien din med gojibær får du i tillegg i deg vitamin C på en lett, søt og litt syrlig måte. Med supermat blir det enklere å få i seg næringsrik mat!

Og du? Supermat er forresten ikke bare bra for deg. Supernatures produkter er også bærekraftig mat og mat jorda vår liker at vi spiser. Produksjon av plantebasert mat krever mindre energi og ressurser sammenlignet med kjøttproduksjon.

Hvordan bruke supermat?
Supermat handler ikke om å erstatte, men å tilføre. Topp favorittfrokosten din med søt smak fra gojibær og bipollen, eller boost en grønn smoothie med spirulina. Med litt erteprotein i treningsshaken får du i deg viktige byggeklosser.

Er du glad i søtt? Lag sunnere brownie og sjokolade-is med råkakao. Har du forresten prøvd å tilsette Spirulina Mint & Kakao i mandelmelk? En digg og sunnere sjokomelk! Her er det kun fantasien som setter grenser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.