Bistro-nyheter for kjøkkenet hos Rusta i Mo i Rana

rusta

Middelhavsområdet og de varme fargene, materialene og den magiske maten der står for inspirasjonen når Rustas høstnyheter for kjøkkenet og borddekkingen lander i varehusene i august. 

Vi ønsker den romantiske bistrostemningen velkommen med rutete duker, småblomstrete tekstiler og rustikt serveringsutstyr til våre kjøkken. Smaksrike, fyldige gryter og annen mat med inspirasjon fra Frankrike står i fokus i høst når kjøkkensortimentet øker med en blåskjellgryte, kurver til pommes frites og en klassisk suppeskål med dekorative hanker. 

Tre fortsetter å bidra med funksjon og varme i kjøkkenet. Blant nyhetene finner vi oppbevaringsbokser, serviettringer og praktiske serveringsbrett som passer perfekt til speke- og annen fingermat. Alt i FSC-sertifisert akasie. Materialet marmor dukker opp i form av morter, kjevle, samt salt- og pepperskåler. 

Alt til en rustikk høstborddekking
Høstens vakreste nyhet er produsert i steingods. Serviset Bistro har en dekorativ, bølget kant som gir et håndlaget preg, og finnes i to fargesammensetninger med tallerken, asjett og skål. Dette serviset er enkelt å kombinere med basisservise fra Elsaform, som i høst lanseres i den nye fargen Dusty white. Et pent vinglass i klassisk bistrostil gjør borddekkingen komplett.  

Utvalget av tekstiler til borddekkingen øker. Her er det både nøytrale farger og innslag av mønster i form av smårutede duker og kjøkkenhåndklær – perfekte for å forsterke følelsen av Middelhavet. 

Nyhetene finnes i varehuset fra august.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.