Flyr tildelt 19 ruter for offentlige tjenestereiser

flyr

Gjennom statlige fellesavtaler om kjøp av flyreiser for offentlige tjenestereiser, er Flyr tildelt kjøp av 19 flyruter. Flyr søkte på 19 flyruter og ble rangert høyest av tilbyderne på samtlige tildelte ruter. 

Statens innkjøpssenter ved Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ), har nylig gjennomført en anbudskonkurranse for avtale om offentlige tjenestereiser. Den endelige tildelingen vil finne sted etter utløpet av klagefristen som er satt til den 2. juni. 

Flyr søkte på 19 flyruter og ble rangert høyest av tilbyderne basert på de fastsatte pris- og kvalitetskriteriene på alle de 19 flyrutene som selskapet innleverte tilbud på. Av innenlandsrutene kan nevnes de populære rutene fra Oslo til Bergen, Trondheim, Stavanger, Evenes, Tromsø og Bodø. Flyr fikk tilslag både på innenlandsruter og ruter til utlandet.  

Ansatte i staten, i fylkeskommuner og kommuner som har valgt å inngå i innkjøpssamarbeidet, kan bestille reisene som inngår i avtalen gjennom reisebyråene som har avtale med det offentlige. 

Flyr har siden første flyvning den 30. juni 2021 hatt en kraftig utvidelse av rutenettverket og tilbyr nå 44 ruter til 38 reisemål. Flyflåten vil i løpet av sommeren bli på 12 fly og selskapet teller nå 350 ansatte i hele, faste stillinger i Norge. Flyr har siden oppstart ligget helt i toppen i Norge når det gjelder regularitet og punktlighet. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.