Påskekrim på 22 millioner melkekartonger

tine

Et sikkert tegn på at påsken nærmer seg er TINEs påskekrim på melkekartongene. Påskekrimmen skaper undring og diskusjon rundt påskebord over hele Norge.

Årets påskekrim er den 21. i rekken og historien er skrevet av Gunnar Staalesen i samarbeid med Donald Duck-tegner Arild Midthun. Årets mysterie har fått navnet Sølvskatten og er et 200 år gammelt mysterie som utspiller seg på kanten av en isbre.I år har også Røde Kors’ hjelpekorps fått en sentral rolle i historien. I over ti år har TINE samarbeidet med Røde Kors, og Hjelpekorpset spesielt.

– Akkurat som TINE så finnes Hjelpekorpset over hele landet, og mange av TINEs eiere og ansatte er selv frivillige i Hjelpekorpset. De gjør et viktig arbeid, særlig i påsken, og vi er stolte over samarbeidet vi har med dem. Når historien foregår på påskefjellet er Hjelpekorpset en naturlig del av fortellingen, sier merkeutvikler i TINE, Karianne Moger Ranem.

Generalsekretær i Røde Kors, Bernt G. Apeland, takker TINE for støtte til Hjelpekorps-arbeidet, og håper påsketuristene setter pris på de frivillige i påsken.

– Dette er hverdagshelter som bruker sin fritid og ferie for at vi andre skal være trygge i påskefjellet. Det er imponerende og de fortjener en stor takk, sier Apeland.

Røde Kors Hjelpekorps er den største frivillige aktøren innen den norske redningstjenesten. Hjelpekorpset rykker ut på kort varsel og er alltid klar til innsats.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.