Barbershopkvartetten Bare Barbéra søker Bodil i Bodø

bare barbera

Bare Barbéra er Trondheimsjazzens svar på Nidarosdomens guttekor; fire glade mannsstemmer i et accapellaformat – dog uten stearinlys i hånda. Kvartetten synger i beste barbershoptradisjon og kjennetegnes av pur glede for å fylle kjeften med gladjazz.

– I juli er vi på turné og skal utelukkende spille konserter hjemme hos personer som heter Bodil. Hvorfor det? Jo, vi synes Bodil er et kjempeflott navn som vi vil gjøre stas på. Derfor har vi ringt en hel haug med Bodiler, og funnet frem til de friskeste og mest sporty Bodilene mellom Trondheim og Bodø, sier Sondre Ferstad.

Mangler Bodil i Bodø
– Vi mangler imidlertid en Bodil i Bodø, og lurer derfor på om dette kan være en interessant og artig sak for dere – som også kan hjelpe oss til å finne en Bodil i Bodø. Konsertene arrangeres hjemme hos/på altanen til/ e.l. hos Bodil – altså intimkonserter.

Bodil stiller med overnatting (på en madrass i gangen e.l.), litt mat og Bodil tror også at det kan komme ca. 20 personer som betaler 200 kr i inngangspenger. Bare Barbéra stiller med en forrykende og ekslusiv intimkonsert hjemme i stua til Bodil.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.