ANNONSE: 3 ting du bør huske for å få den beste sommeren

Endelig er sommeren her og det betyr at vi lever livet vårt mye ute enn det vi pleier. Men dette er også noe som gir litt ekstra utfordringer når det kommer til flere ting vi ellers ikke trenger å tenke så mye på. I denne artikkelen skal du derfor få tre av de viktigste tipsene du trenger for å få en skikkelig god sommer.

01 Beskytt mobilen din

Når vi er mer ute, øker sannsynligheten for at vi mister telefonen vår enn når vi sitter på sofaen og ser på serier, så det å beskytte mobilen sin best mulig før sommeren er noe som an være veldig smart. Utstyret du kan kjøpe hos for eksempel Skalhuset er noe av det beste du kan få og gir deg mulighet til å beskytte alt fra skjermen din til selve mobilen. Enkelt og greit alt du trenger beskyttelse for, uavhengig av om mobilen din faller og treffer siden, skjermen eller noe helt annet. Mindre penger på reparasjon = mer penger til is!

Les også:  Hvordan sportsorganisasjoner kan forbedre kundelojalitet med CRM

02 Tenk på miljøet

Når du er ute på tur er det også viktig at du tar med deg søppel hjem. Det at vi drar mer og mer på ferie i Norge betyr også at mengden søppel som blir etterlatt øker. Det å huske å ta med deg en pose på tur sånn at du kan samle med deg litt søppel der du er, er noe av det beste du kan gjøre. For det at du gjør det, og alle andre gjør det, er ikke løsningen på hele problemet, men det hjelper veldig mye sammenlignet med hvis dere ikke gjør det. Selv om det føles ubetydelig, er det absolutt ikke det. Og husk å ikke legge igjen noe selv selvsagt!

Les også:  Hvordan sportsorganisasjoner kan forbedre kundelojalitet med CRM

03 Sjekk deg for flått

Klimaet er i forandring og det betyr mer flått. Sommeren er ikke det den engang var, og for å unngå de alvorlige sykdommene man kan få hvis man blir bitt av flått er det viktig å både sjekke seg hver kveld hvis man har vært ute og ta de forhåndsreglene man kan. 

Det kan være irriterende å skulle sjekke seg for flått hver dag, men med det sommerklimaet vi har i Norge nå er det noe som er nødt til å bli en naturlig del av sommeren – for flåtten finnes de aller fleste steder i landet nå og det å ha en trygg sommer er viktig.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten