Arctic Race 2019 tilbake til Lofoten og Vesterålen – Innspurten i Narvik

Arctic Race of Norway

I 2019 kommer Arctic Race of Norway til å gå gjennom Lofoten og Vesterålen, før det hele skal avgjøres på siste etappe mellom Lødingen og Narvik.

Det var en fornøyd daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway som i dag presenterte etappene for neste års ritt under konferansen Agenda Nord-Norge i Svolvær sammen med statsminister Erna Solberg.

Tilbake der det startet
– Vi har gjennom de seks tidligere rittene beveget oss gjennom alle regioner i Nord-Norge. Overalt har vi blitt tatt godt imot, og rytterne har fått minner for livet med seg hjem. Nå er vi glade for å være tilbake der det hele startet i 2013, sier Dybdal.

I 2018 ble bildene fra sykkelrittet kringkastet til millioner av TV-seere i 190 land. Dybdal gleder seg til nok en gang å få muligheten til å vise frem Nord-Norge til et internasjonalt publikum.

TV-bilder verden rundt
– Vi har formidlet TV-bilder fra hele denne vakre landsdelen jorda rundt, men det er vel ikke til å stikke under en stol at Lofoten og Vesterålen har noe helt spesielt å by på. Vi gleder oss derfor til nok en gang å få vise verden den vakre naturen, og de flotte folkene som bor her, sier Dybdal.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.