iphone

Allente endrer strømmepakkene

Allente gjør endringer i tilbudet til strømmekundene, etter at folk har gitt beskjed om hva de ønsker fra sin underholdningsleverandør i en stor forbrukerundersøkelse. Selskapets svar er mer fleksible abonnementer. – For... Les mer »
paris ol

OL i Paris 2024 vises på NRK TV

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
nrk

Dette synger finalistene i Stjernekamp på NRK

Det er klart for den aller siste duellen i Stjernekamp. Hvem blir årets ultimate entertainer, Odd René Andersen (55) fra Fredrikstad eller Mari Bella (19) fra Bryne? Lørdag 4. november er det... Les mer »
Viking Kings

Norsk vikingskip blir stjerne i internasjonal TV-serie

Eventyret rundt verdens største vikingskip, Draken Harald Hårfagre, blir en ny internasjonal TV-serie. Det er et kanadisk produksjonsselskap som har investert stort på å lage en dokumentar TV-serie om det norske skipet.... Les mer »
paramount

Lanserer gratis streaming av BBC Top Gear i Norge

For mange seere og bilentusiaster er britiske BBC Top Gear utvilsomt verdens beste bilprogram. Nå kan Pluto TV-seerne glede seg over å kunne streame legendariske Top Gear på Pluto TV fra og... Les mer »
iphone

Telia Play blir bedre og enklere

Telias TV-kunder kan nå enkelt bytte mellom strømmetjenester og kanaler direkte i Telia Play via fjernkontrollen. Kunder kan bytte så ofte de vil, uten bindings- eller karantenetid, og endringene skjer med en... Les mer »
bauer

Victoria Skau ny programleder på Radio Topp 40

Den kjente Youtuberen og TV-personligheten tar skrittet inn i radiouniverset. Fremover blir hun å høre som musikk-DJ på Radio Topp 40. – Målet mitt er å skape skikkelig god stemning hver eneste... Les mer »
nrk

OL tilbake på NRK fra 2026

NRK har sikret seg rettighetene til å sende de olympiske leker (OL) fra 2026 til 2032. Det ble klart etter at Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) og Warner Bros. Discovery (WBD) kom til... Les mer »
sex

Kun 1 av 10 nordmenn er fornøyd med sexlivet sitt

Det er sextørke i de norske hjem kun 10% gir sexlivet sitt toppkaraketer i ny stor undersøkelse. – Trist, men dette kan vi gjøre noe med, sier sexolog. Kun 1 av 10... Les mer »
lobben reikerås

Spinnvill barnevern-skandale: Lobben-saken historiens første doble EMD-sak!

De fleste har sikkert fått med seg gjennom flere medier alle skandalene om barnevernet i Norge. En av de groveste er Lobben-saken som aviser over hele landet har omtalt og som også... Les mer »