Den populære juletraileren fra Coca-Cola kommer til Bodø!

coca-cola

«Holidays are coming»-traileren til Coca-Cola er et kjært innslag for mange i førjulstiden. Både når den ruller over TV-skjermene, og når den ruller landet rundt på Norgesturné.

Juletrailerens Norgesturné starter i år 24. november i Tromsø. Deretter stopper den i 22 tettsteder og byer over hele landet i ukene frem mot jul.

– Vi får alltid henvendelser om juletraileren lenge før jul, det er ingen tvil om at den får fram julestemningen hos mange nordmenn. I fjor var det flere i nord som savnet besøk, da er det ekstra fint å kunne starte i Tromsø i år, sier Karen Huffman, Country Manager for Coca-Cola Norge.

«Holidays are coming» i ny drakt fra prinseparets favoritter
Den velkjente julereklamen ‘Holidays are coming’ kommer for fullt tilbake på norske skjermer. Den har blitt et kjent juleinnslag over hele verden etter den første visningen i 1995. I år er det spilt inn en ny versjon av sangen som brukes i reklamen. Det er gospelkoret «The Kingdom Choir» – kjent fra bryllupet til britiske Prins Harry og Meghan Markle – som står for det nye lydsporet.

– Dette er første gang vi spiller inn sangen ‘Holidays are coming’ på nytt. Ny tekst og bedre lyd, men fremdeles lett gjenkjennelig for alle fans – og versjonen «The Kingdom Choir» har spilt inn er fantastisk, avslører Karen Huffman.

Juletraileren er i Bodø på OBS Bodø, City Nord, onsdag 28.11, kl. 13-18.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.