Arbeidstrening med verdensmester i drifting Fredric Aasbø

nfk

8 elever fra arbeidslivsgruppa på alternativ opplæring ved Bodø vgs. fikk være med da Nordvik Fagskole arrangerte lærlingesamling på Arctic Circel Raceway på Storforshei.

Siden 2018 har Nordvik invitert de om lag 50 lærlingene sine til to dager med fart, spenning og opplevelser sammen med Nordvik ambassadør, Fredric Aasbø. Og hvert år har de også invitert med elever fra Bodø videregående skole. 

I år var samlingen på Arctic Circle Raceway i Mo i Rana hvor også 30 elever fra VG2. Kjøretøy på Polarsirkelen videregående skole fikk delta. Dagen bydde både på møte og show med «The Norwegian hammer» Fredric Aasbø , prøvetur i de ulike bilene og ulike arbeidsoppgaver i PIT-området.

-I Nordvik er vi opptatt av å se muligheter og lage arenaer som både inkluderer og skaper arbeidstakere. Lærlingesamlingen er en slik arena, med fokus på veien fra elev til arbeidslivet, sier Christian Nordvik administrerende direktør i Nordvik AS. 

Han og fortsetter:

-Vi tror på løsningen med å skape arbeidstakere gjennom inkluderende rekruttering. Det er et viktig konkurransefortrinn i forberedelsene mot morgendagens arbeidsliv.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.