nfk

Arbeidstrening med verdensmester i drifting Fredric Aasbø

8 elever fra arbeidslivsgruppa på alternativ opplæring ved Bodø vgs. fikk være med da Nordvik Fagskole arrangerte lærlingesamling på Arctic Circel Raceway på Storforshei. Siden 2018 har Nordvik invitert de om lag... Les mer »
politi

Anonym trussel om skoleskyting i Bodø

Politiet har bekreftet til Avisa Nordland at det har kommet en anonym trussel om en skolskyting mot Bodø videregående skole via Instagram. Trusselen kom i form av en kommentar som torsdag kveld... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Ansatt på Bodø videregående skole tiltalt for sex med tre elever

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med tre elever, opplyser NRK. Opprinnelig var tiltalen to fornærmede,... Les mer »
politibil

Vold ved Bodø Videregående Skole i Bankgata: Politiet ettersøker vitner

I forbindelse med en mulig voldshendelse i området Bodø Videregående Skole, Bankgata skole i natt, ønsker politiet å komme i kontakt med personer som har vært i området i tidsrommet 02.30 –... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Helt greit at Bodø-politiet avlytter i narkosaker

I et leserinnlegg i dagens Avisa Nordland under overskriften «Kjære Bodø-politiet, er det greit å avlytte?» går studenten Sebastian Alexander Solberg langt i å antyde at politiet ikke burde avlytte i narkosaker.... Les mer »
kniv

Politiet bekymret over situasjonen i Bodø: – Grove hendelser med kniv

Bodøposten.no trykket i går nyheten om at politiet mistenkte at minst 60 elever ved Bodø Videregående Skole var involvert i narkotikaforbrytelser. Nå viser det seg at det i kjølvannet av denne kriminaliteten... Les mer »
politi

Minst 60 elever mistenkes for narkokrim i Bodø

Politiet mener minst 60 navngitte elever kan være involvert i narkotikakriminalitet ved Bodø videregående skole. Så langt i 2018 har politiet opprettet 85 straffesaker mot til sammen 36 personer for narkotikalovbrudd, trusler... Les mer »
scooter

Storkontroll av mopeder: 75% fikk mangellapp!

Politiet gjennomførte sammen med Statens vegvesen en kontroll av mopeder ved Bodø Videregående Skole. 50 mopeder kontrollert, og det var ikke få mopeder det var feil med. Hele 75% har fikk mangellapp... Les mer »
politi

Tre personer pågrepet for trusler om skoleskyting i Bodø

Politiet fikk kl 12.30 melding om at det var kommet trussel om skyting i tilknytning til Bodø videregående. Skytingen skulle finne sted på fredag. Politiet tar slike trusler på alvor og har... Les mer »
sandra

Sandra fra Bodø kan bli neste Miss Norway

19 år gamle Sandra Afriyie Tito fra Bodø er en av litt over 30 personer som hittil er plukket ut til å konkurrere om å bli Miss Norway 2018. Sandra som har... Les mer »