Anders fra Bodø er Norges heldigste: Vant NM i Flaks!

coolbet

Anders Fenne Ellefsen er Norges heldigste mann. Bodøværingen vant lørdag NM i flaks i Tallinn. I tillegg til tittel vant studenten 250 000 kroner.

25-åringen startet i høst på fysioterapi-studier i Tromsø. I Nordens paradis skal den fotball-interesserte Bodø/Glimt-tilhengeren tilbringe de tre neste årene som student. Takket være griseflaksen under NM i flaks kan den tidligere nordnorske mesteren i skihopping se noe lysere på den økonomiske siden av å være student.

250 000 kroner kommer godt med – på toppen av tittelen som Norgesmester i flaks.

– Dette var helt utrolig. Jeg har hatt masse flaks, og dette kommer godt med. Det er tunge dager som student, der studielånet ikke strekker til. Det går i minus hver måned, men dette gjør seg godt for bankkontoen, sier en lykkelig nyslått Norgesmester i flaks.

Minst ble mest
Fenne Ellefsen lignet ingen vinner inn i sjette og siste øvelse av NM i flaks. De seks finaledeltakerne hadde konkurrert om til sammen 37 chips gjennom de fem første øvelsene. Disse skulle de satse på roulett-bordet i siste øvelse. En chips for hvert tall på duken på casionet ved Hotell Hilton i Tallinn.

25-åringen hadde nest minst chips å satse, men plasserte sine fire chips med stor kløkt og omhu. Tallet 8 var et av Bodøværingen sine valg, og det ble et vinnertall til en kvart million norske kroner.

Fra tilskuerplass kunne samboer Martine Solvoll Hansen slippe jubelen løs. Nummer 8 ble valgt takket være fotballinteressen til Fenne Ellefsen. Flaks er ikke bare tilfeldig.

– Tallet 8 ble valgt fordi jeg i alle år har hatt det draktnummeret selv på fotballbanen. Mitt lykketall. Jeg bruker alltid nummer 8. Definitivt i fremtiden også, forteller NM i flaks-vinner Anders Fenne Ellefsen.

Det var Kjetil Henriksen fra Aure kommune i Møre og Romsdal som ledet klart inn mot siste øvelse. 36-åringen hadde nesten nok chips til å dekke en tredjedel av roulett-bordet.

Antall chips før finalen:
Kjetil Henriksen 11 chips
Tommy Hansen 7 chips
Marius Ekeli 7 chips
Tommi Wiik 5 chips
Anders Fenne Ellefsen 4 chips
Chistopher Pajesø 3 chips

Henriksen tok nederlaget med stor fatning.

– Det er veldig hyggelig at det var unggutten som vant, sa Henriksen etter at
roulettkula hadde landet i tallet 8. Som ikke var dekt av nordmøringen sine 11
chips.

Kommet for å bli
Det er det tett på norsk-heleide internasjonale spillselskapet Coolbet som står bak nyvinningen NM i flaks. Konseptet er like enkelt som det er vanskelig. Spillselskapet med hovedkontor i Tallinn ønsker å finne Norges heldigste mann eller kvinne. Etter seks ukes-konkurranser sto seks menn finaleklare i den estiske hovedstaden i morgentimene fredag.

Selv som konkurrenter om sjekken på en kvart million og norgesmestertittelen har de seks finalistene blitt en sammensveiset gjeng under dagene i Tallinn. NM i flaks har kommet for å bli. Sesong 2 er allerede på tegnebrettet.

– NM i flaks har kommet for å bli. Det er snart et nytt år, og 2019-konkurransen er snart i gang. Alle kan ha flaks, sier talsmann Mikael Mellqvist i spillselskapet Coolbet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.