pr-o

VIDEO: Haaland og Henningsvær i ny EA SPORTS reklamefilm

Nylig ble det offentliggjort at norske Erling Braut Haaland i fotballklubben Manchester City blir forsidestjerne for det splitter nye fotballspillet EA SPORTS FC 24. I den forbindelse har EA SPORTS laget en... Les mer »
pr-o

Nå blir Heningsvær Haa-land

Den Norske Manchester City spissen, Erling Braut Haaland, har fått æren av å være forsidestjernen av det nye coveret til det første EA SPORTS FC-spillet noen gang. For å feire dette har... Les mer »
akademiet

VIDEO: Representerte Norge i Legorobot-konkurranse i Marokko

First Lego League-laget Akademiet Spagheπi, fra Akademiet Realfagsskole Drammen reiste helt til Afrika for å representere Norge i den internasjonale finalen i Marrakech. Laget har tidligere høstet premier både i lokale og... Les mer »
handeland

To av tre barn vil ha leker som viser ekte følelser

En ny stor undersøkelse utført på vegne av LEGO hos barn belyser betydningen vennskap har for barns velvære i tidlig barndom og avslører følgende:  To av tre barn (68%) ønsker å se... Les mer »
Foto: Allan Berg

FIRST LEGO League i Mo i Rana: Torghatten Tekno Girls skal forsvare Brønnøysunds ære

Etter ukesvis med forberedelse, og intense timer med konkurranse mellom 16 lag, kunne Torghatten Tekno Girls fra Brønnøysund smile bredt. Laget stakk av med den gjeve Champions-prisen i Mo i Rana-finalen i... Les mer »
playstation

Alt er på spill i «Enter e-sport» på NRK

Penger, press og pokaler. Det er dette e-sport handler om. Bli med på innsiden av sporten som vokser raskest i hele verden, når dokumentarserien «Enter e-sport» utforsker denne delen gaming-universet. I serien... Les mer »

Underholdning i mobiltelefonen

Dagens moderne mobiltelefoner gir oss underholdning rett i lommen. Det finnes ingen grenser for hva den kan brukes til, og kvaliteten blir bare bedre og bedre etter hvert som teknologien gir oss... Les mer »

Øk jobbsjansene dine – sett gaming på CV-en!

Ja, du leste riktig. Ved å sette gaming på CV-en, kan man faktisk øke sjansene sine for å få en jobb – til og med en god jobb. Dette er spesielt bra... Les mer »

Vekst i spill-markedet

Er du glad i spilleautomater eller poker? Da burde det ikke by på problemer å finne noe nytt som passer for deg. Jungelen av nye casino nettsteder med norsk innhold vokser jevnt... Les mer »

Blir onlineunderholdning bare bedre og bedre?

Det er mange som har gått seg litt vill i alle de nye underholdningstilbudene på nettet, og det er ikke så rart, det er nemlig forferdelig mye å velge mellom. Bare i... Les mer »