hes

MUSIKK: St Valentine ute med låta «South of the Border»

Den nye singelen til St Valentine slippes 17. juli, og er allerede listet på NRK P3. St Valentine er navnet på det nye soloprosjektet til Ulrik Denizou Lund, best kjent som den ene halvdelen av... Les mer »
hes

MUSIKK: Odd Nordstoga ute med låta «Dans dans dans»

Odd Nordstoga sin andre single fra sitt kommende album, er en uimotståelig energibombe av en sommerlåt med tittelen «Dans dans dans».  I forbindelse med singleslippet tar han med seg sitt eminente band,... Les mer »
hes

MUSIKK: Luli slipper låta «Ikkje sant»

På sin nye låt befinner Luli seg tilsynelatende i den lykkelige startfasen av et forhold, samtidig som hun tviler på det aller meste. Med en uslåelig kombinasjon av en tidløs tematikk, frekke... Les mer »
jarle skavhellen

MUSIKK: Jarle Skavhellen slipper låta «Winnebago»

Da Jarle Skavhellen for noen år tilbake jobbet på en på en pub i hjembyen Bergen, og det var der inspirasjonen til hans nye låt «Winnebago», eller campingvogn på godt norsk, dukket... Les mer »

The Voice-vinner Maria Engås Halsne slipper debutsingelen «Down To The Water»

Maria Engås Halsne fra Ålesund gikk seirende ut av The Voice: Norges Beste Stemme i 2019, og nå er hun klar for å slippe debutsingelen «Down To The Water»! Maria ønsker at... Les mer »
drabant

MUSIKK: CC Cowboys slipper singelen «Kom deg løs»

Etter et drøyt års pause i 2019 møttes Magnus Grønneberg, Jørn Christensen, Per Vestaby og Agne Sæther igjen i Athletic Sound Studio i Halden – det samme studioet hvor CC Cowboys for... Les mer »
Indianer

MUSIKK: Charlotte Dos Santos slipper EPen «Harvest Time»

Charlotte Dos Santos har fått mye oppmerksomhet i det siste, og det er ikke uten grunn. Den norsk-brasilianske sangeren tok akkurat Bylarm med storm, og nå slipper hun EPen «Harvest Time». På «Harvest Time» får... Les mer »
major label

MUSIKK: Lars Eriko fra Mosjøen ute med låta «Revolutionary Youth»

Lars Eriko fra Mosjøen i Nordland har tidligere turnert med bandet Dirt Inc. Nå er han klar med første solo-singel, opplyser Radio Nord Norge. – Rocken er ikke død. Men Dylan, Lennon... Les mer »
warner

MUSIKK: Emilie Nicolas ute med låta «Who’s Gonna Love You»

I dag slipper Emilie Nicolas «Who’s Gonna Love You», første låt fra den nært forestående oppfølgeren til det kritikerroste albumet «Tranquille Emile» (2018). En intens låt om å gi slipp på noen du føler... Les mer »
drabant

MUSIKK: Tommy Tokyo ute med albumet «The Remaining Days of Life»

Til å være en artist som for ikke lenge siden proklamerte at han hadde kastet inn håndkleet og sluttet med musikken, er Tommy Tokyo forbløffende aktiv. Ikke bare har han fartet land... Les mer »