hes

MUSIKK: Jonas Alaska ute med låta «Minute»

Jonas Alaska har truffet blink med sine to nyeste låter, som begge har fått glimrende anmeldelser, blitt listet på radio og strømmet i tusentall. Nå har turen kommet til låten Minute, der... Les mer »
grappa

MUSIKK: Vidar Busk ute med albumet «The Civilized Life»

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist for sitt debutalbum «Stompin’ Our Feet With Joy (1997)», lansert med en sensasjonell konsert... Les mer »
drabant

MUSIKK: deLillos ute med låta «Det er havet som er størst»

Det norske legendebandet deLillos er i gang med slipp av sitt nittende album «Evige dager». Den første singelen «Det er havet som er størst» er ute allerede i dag og er sentral... Les mer »
playground

MUSIKK: Every Time I Die slipper singelen «Post-Boredom»

Fredag 22. oktober slippes det niende studioalbumet fra Buffalo-bandet Every Time I Die. Nyheten om albumet, som har fått navnet «Radical» og slippes via Epitaph / Playground, er nå sluppet med den... Les mer »
hes

MUSIKK: Vamp ute med albumet «Tiå det tar»

I år feirer Vamp tretti år som band, noe de har all grunn til å feire. Øyvind Staveland og hans musikalske medsammensvorne kvitterer med å levere det som blir deres trettende studioalbum... Les mer »
indianer

MUSIKK: Jungle ute med albumet «Loving In Stereo»

Med en milliard streams, to topp 10-album og 750.000 solgte album er den den britiske produsentduoen Jungle en av de største britiske suksesshistoriene i musikkscenen. Nå er de tilbake, større, modigere og mer... Les mer »
hes

MUSIKK: Hanne Mjøen ute med låta «Emotional Fever»

Hanne Mjøen har blitt kjent for sin særegne stemme og ærlige tekster, pakket inn i et drømmende, elektro-poplandskap med flytende synther og pulserende rytmer.  På den nye singelen «Emotional Fever» forteller hun... Les mer »
playground

MUSIKK: Big Red Machine ute med låta «Latter Days»

Aarons Dessner (The National) og Justin Vernon (Bon Iver) sitt samarbeidsprosjekt Big Red Machine annonserer nytt album med bidrag fra blant andre Taylor Swift, Sharon Van Etten og Fleet Foxes. Albumet «How Long Do... Les mer »
hes

MUSIKK: Ane Brun ute med låta «Lille venn»

Etter å ha sluppet to studioalbum i 2020, som sikret henne to Grammis i Sverige nylig, er Ane Brun nå tilbake med låten ”Lille venn”, en nyinnspilling av låten ”Honey” i norsk... Les mer »
Sheep Chase

MUSIKK: Dragongirl ute med låta «Beefs, bad blood and burning vendettas»

Dragongirls mørke elektroniske musikalske ekspedisjoner er en altoppslukende opplevelse, av noen beskrevet som «nesten dansbar klubbmusikk». Komplekst, men nedstrippet, med et forførende detaljnivå som preger hver eneste lydbølge i låtene hennes – noe... Les mer »