MUSIKK: Ricochets ute med låta «Galaxies»

hes

Ricochets kaster ikke bort tiden, og sparker i gang det nye året med å slippe «Galaxies», en kruttsterk låt fra sitt kommende album – som blir deres første på sytten år.

– «Galaxies» er en låt om å miste noen. At alt tar slutt. Om hva man gjør når alt er håpløst, og om å være der for hverandre tross alt, forteller vokalist og låtskriver Trond Andreassen.

Allerede 3. februar slipper rockelegendene i Ricochets et splitter nytt og etterlengtet album med tittelen «Closer to the Light», som blir deres første album på sytten år. På slippdagen starter også bandets allerede bortimot utsolgte turné i Trondheim.

Ricochets tilbakekomst på festivalscener i 2019, filleristet publikum på festivalsletter som Øya, Bukta, Pstereo, Månefestivalen og Tons of Rock. Konsertene har fått panegyriske omtaler i pressen og massiv kjærlighet fra publikum – som hadde blitt både eldre og yngre siden sist. Gjenforeningen vekket også til live de kreative kreftene i bandet, som altså endte opp med å spille inn sitt fjerde album.

Det rykende ferske albumet, blir i likhet med gamle hits, med ut på veien rett etter albumslippet, og det er bare å glede seg til å gjenoppdage dette rockebandet i sitt rette element på en rekke norske konsertscener.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.