MUSIKK: Crazy Ass ute med sommer-hiten «Bli Me I Min Princess»

crazy ass

Bare noen uker etter at Crazy Ass ga ut sin debutsingel «Vil Du Bli Min Ex», slipper han sin oppfølgende sommerlåt «Bli Me I Min Princess».

I en tropisk innpakning får vi bli med på en reise fra Tromsø til Hawaii med festens far. I en båt som alltid har kaldt øl og hester fra Dubai, serverer han hummer til frokost etterfulgt av et morgenbad i champagne. Det er tross alt for sent å leve når kisten er lukket igjen.

«Bli Me I Min Princess» handler om inkludering, noe som er viktig for Crazy Ass. Alle skal føle seg inkludert i Crazy Ass sin verden. Store og små. Sort eller hvit. Men det å være annerledes har ikke alltid vært akseptert, og det har gjort at han elsker mangfold og det fargerike liv.

Responsen på debutsingelen Vil Du Bli Min EX har vært enorm, og med 60 000 avspillinger har ikke låta gått eksene til Crazy Ass hus forbi. Han lar seg ikke svare på spørsmålet om hvem og hva låta handler om.

– Det er ingenting som feiler eksene, men det måtte gå som det gikk med alle og en hver. Livet er for kort for fast forhold, og det er stor risiko for at faste forhold går ut over drikkingen, sier en bestemt Crazy Ass.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.