MUSIKK: Kristian Andresen ute med partylåta «Vil du bli min ex»

crazy ass

Det er ingen tvil at Kristian Andresen utmerket seg med sitt saftige språk da han over natten ble realitykjendis i NRK-serien «Yttersia». I dragsuget av TV-serien ble han valgt som ordførerkandidat for Kystpartiet i Tromsø, hans fargerike replikker ble mye sitert i media og i sosiale medier, og han ble fort en snakkis i Nord-Norge.

Andresen slapp sin første låt som artist i 2016, og fikk mye oppmerksomhet da han ga ut låta «Ta mæ hjæm», som etter få dager gikk viralt på Spotify, både i Norge og i Sverige. Andresen har nå flyttet til Oslo for å satse for fullt på musikk, for nå er Andresen klar for å gi ut hans nye pop-prosjekt under aliaset «Crazy Ass».

Iført leopardskjorte og tanga er Crazy Ass festens naturlige midtpunkt. Med et glimt i øyet og fengende melodier synger Crazy Ass kule partylåter. Og den første låta ut fra hans kommende EP er «Vil du bli min ex».

– Jeg gleder meg sykt mye til å høre hva folk synes om den nye musikken. Jeg håper feststemningen går et par hakk høyere med «Vil du bli min ex», sier Crazy Ass til Ranaposten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.